ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΧΡΟΝΙΩΝ ΠΑΘΗΣΕΩΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ

Σημαντική επίσκεψη από την Νουρέλ Σενέρ-σύζυγο του προξένου Ιλχάν Σενέρ

zih2

Η Νουρέλ Σενέρ-σύζυγος του προξένου Ιλχάν Σενέρ μαζί με τον υποπρόξενο Αντνάν Οζτούρκ επισκέφτηκε στην Κομοτηνή το Κέντρο Χρονίων Παθήσεων και Αποκατάστασης Παίδων. Τους υποδέχτηκαν η πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης Μαρίνα Φιλιππίδου, το μέλος του Δ.Σ. Αριστείδης Σαρχοσίδης και ο υποδιευθυντής Ομούρ Χασάν που τους ενημέρωσαν για την λειτουργία του Κέντρου, Η πρόεδρος Φιλιππίδου ανέφερε πως το Κέντρο δεν είναι επαρκώς γνωστό στην περιοχή και ότι για αυτό τον λόγο άρχισαν μια προωθητική καμπάνια. Ανέφεραν επίσης ο μικρός αριθμός του προσωπικού εργάζεται με αυταπάρνηση, πως είναι ανοιχτοί σε κάθε είδους βοήθεια που θα ερχόταν και εξέφρασαν την ικανοποίηση τους για αυτή την επίσκεψη.

Ο υποπρόξενος Αντνάν Οζτούρκ ανέφερε πως αυτού του είδους οι επισκέψεις από το προξενείο Κομοτηνής της T.C. έχουν καταστεί παράδοση και ότι παρακολουθούνε με θαυμασμό τις άκρως σημαντικές υπηρεσίες που με αυταπάρνηση παρέχουν οι εργαζόμενοι του κέντρου. Η Νουρέλ Σενέρ και ο υποπρόξενος Αντνάν Οζτούρκ επισκέφτηκαν μαζί τις εγκατάστασης φροντίδας των άρρωστων παιδιών και μετά αποχώρησαν.

ΕΚΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΠΡΟΞΕΝΟ

Ο υποπρόξενος της Τουρκίας στην Κομοτηνή Αντνάν Οζτούρκ, στον προσωπικό του λογαριασμό σχετικά με την επίσκεψη, έγραψε τα εξής : ¨Μαζί με την κυρία Νουρέλ-σύζυγο του προξένου μας, επισκεφτήκαμε το Κέντρο Χρονίων Παθήσεων και Αποκατάστασης. Είδαμε τις αξιοθαύμαστες εργασίες του προσωπικού. Ο φορέας αυτός έχει πολλές ανάγκες. Και καθώς η βοήθεια δεν έχει ούτε έθνος ούτε θρησκεία, καλώ τους φιλάνθρωπους να ενισχύσουν αυτόν τον φορέα. Το τηλέφωνο επικοινωνίας του κέντρου είναι 0030 2531352017¨

Εφ. Γκιουντέμ 23/12/2013