ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΠΑΠΑΜΙΜΙΚΟΥ ΣΤΟΝ ΝΟΜΙΜΟ ΜΟΥΦΤΗ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ

Μπράβο από την Νέα Δημοκρατία στον Μέτσο !

thumbl_500x335

Ο Γ.Γ. πολιτικής της Ν.Δ. Αντρέας Παπαμιμίκος επισκέφτηκε τον διορισμένο μουφτή Κομοτηνής Μέτσο Τζεμαλή και τον συνεχάρη για την παρουσίαση που έκανε στην σύνοδο στην Γενεύη.

papamikos 2

………….

Ο Παπαμιμίκος δήλωσε : Σιγά σιγά ξεπερνάτε τα θέματα που υπάρχουν εδώ, αυτή είναι και η επιθυμία μας, αυτή είναι και η επιθυμία της κυβέρνησης. Δουλεύοντας μαζί να λύσουμε και να αφήσουμε πίσω ότι υπήρχε. Και εδώ υπάρχουν καλοί άνθρωποι¨, και έδειξε τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ Ροδόπης Κωνσταντίνο Μορφακίδη.

papamiho 4

Στην συνέχεια της συζήτησης ο Παπαμιμίκος έφερε την κουβέντα στην σύνοδο της Γενεύης. Όπως είναι γνωστό την περασμένη εβδομάδα ο Μέτσο Τζεμαλί μετέχοντας μαζί με την ελληνική αποστολή σε σύνοδο στην Γενεύη, δήλωσε πως η κατάσταση δεν είναι όπως την περιέγραψαν φορείς και οργανώσεις της τουρκικής μειονότητας δυτικής Θράκης, αλλά το αντίθετο, ότι η μειονότητα στην δυτική Θράκη δεν έχει προβλήματα ούτε θρησκευτικά ούτε σε άλλα θέματα.

Κατά την συνάντηση εν περιλήψει έγινε αυτή η συνομιλία :

Ο Παπαμιμίκος στην συνομιλία με τον Μέτσο είπε ¨Μου είπαν πως μετείχατε σε ένα σεμινάριο, πως πήγε ;¨ και ο Μέτσο απαντώντας του είπε ¨Καλά πήγε , υπήρχε μετάφραση σε 6 γλώσσες και εγώ επέλεξα τα αραβικά, καλά περάσαμε¨.

Μετέχοντας στην συνομιλία ο νέος πρόεδρος της ΝΟΔΕ Κωνσταντίνος Μορφακίδης απευθυνόμενος στον Μέτσο είπε ¨Καλά πράματα, καλά πράματα είπατε, πρέπει να σας μεταφέρουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια.

………………

Εφ. Μπιρλίκ 18/12/2013

Σχ : Μπράβο στον Παπαμιμίκο, τέτοιες επισκέψεις πρέπει να γίνονται γιατί πραγματικά οι άνθρωποι εκεί στην μουφτεία Κομοτηνής δίνουν αγώνα απέναντι στους πράκτορες της Τουρκίας και υπέρ των φιλήσυχων μουσουλμάνων. Και να γίνονται και στα Μπαϊράμια, όχι να τρέχουν στον εκάστοτε πρόξενο…