ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ…

Η καθηγήτρια δολοφονήθηκε από τον άντρα της

ogretim_gorevlisi_olduruldu

Ο κάτοικος Μπουτζά-Σμύρνης Β.Α. πήγε με την πρόφαση να δει τον γιό του τον Ε.Β.Α. στο σπίτι, εκεί όμως μάλωσε με την πρώην σύζυγο του Σερπίλ Ε. (καθηγήτρια στο πανεπιστήμιο 9ης Σεπτεμβρίου) από την οποία είχε χωρίσει πριν από 6 μήνες, και την σκότωσε μαχαιρώνοντας την. Αποκαλύφθηκε ότι η ημέρα δολοφονίας ήταν η μέρα που τελείωσε και η αστυνομική προστασία που της είχε παρασχεθεί.

Η 38 ετών Σερπίλ Ε, ου τρία χρόνια πριν είχε ενώσει την ζωή της με τον Β.Α. , χώρισε τον περασμένο Ιούλιο λόγω της βίας που αντιμετώπιζε. Μετά από αυτό η γυναίκα επεδίωξε και πέτυχε να της δοθεί αστυνομική προστασία κατά του άντρα της, και έτσι το σπίτι της το φύλαγε η στρατοχωροφυλακή, ενώ στην σχολή της βρισκόταν είτε αστυνομία είτε σεκιούριτι.

Την μέρα που τελείωσε χρονικά η αστυνομική προστασία, ο Β.Α. πήγε στο σπίτι της Σερπίλ Ε. λέγοντας πως θέλει να δει τον γιο του. Η Νέα γυναίκα αναζήτησε την μητέρα της ρωτώντας την τι πρέπει να κάνει, και όταν αυτή της είπε να τον αφήσει να δει τον γιό του, αυτή τον έβαλε στο σπίτι.

Ο Β.Α όμως που μπήκε στο σπίτι με την πρόφαση πως θα έβλεπε τον γιό του, άρχισε πάλι να μαλώνει με την νέα γυναίκα. Στην διάρκεια του καβγά και μπροστά στα μάτια του γιού του σκότωσε την Σερπίλ με 6 μαχαιριές.

……………..

Haber.sol.org 16/12/2013