ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ

Ο Μπαρανσού προς τον πρωθυπουργό : Γιατί φακελώσατε τις κοινότητες ;

22433966

Ο δημοσιογράφος Μεχμέτ Μπαρανσού απαντώντας μέσω twitter στον πρωθυπουργό που μίλησε για ¨προδοσία της πατρίδας¨, έγραψε ¨Για ποιο λόγο φακελώσατε τις κοινότητες ; Απολογηθείτε¨.

Συνεχίζεται ακόμη ο απόηχος από την δημοσίευση στην εφημερίδα Ταράφ εγγράφων του Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας (MGK) του 2004. Ο πρωθυπουργός μιλώντας κατά την δεύτερη μέρα της περιοδείας του στην Θράκη στο Τεκίρνταγ, και αναφερόμενος στην σχετική είδηση που έφερε την υπογραφή του Μεχμέτ Μπαρανσού, είπε : …….Η αποκάλυψη των κρατικών μυστικών δεν είναι ελευθερία αλλά μια κανονική προδοσία της πατρίδας¨

ΑΜΕΣΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΠΑΡΑΝΣΟΥ

Μετά από την κουβέντα του Ερντογάν, ο Μεχμέτ Μπαρανσού προέβη μέσω Twitter σε εντυπωσιακές δηλώσεις :

¨Ο πρωθυπουργός μίλησε σχετικά με τα έγγραφα που δημοσίευσε η Ταράφ. Και είπε πως η αποκάλυψη των κρατικών μυστικών δεν είναι ελευθερία αλλά μια κανονική προδοσία της πατρίδας. Δηλαδή κύριε πρωθυπουργέ δεν είναι προδοσία της πατρίδας το να φακελώνεται κάποιος επειδή θυσίασε κουρμπάνι, αλλά είναι το να αποκαλύπτει κάποιος το φακέλωμα ;

Δηλαδή κύριε πρωθυπουργέ δεν είναι προδοσία της πατρίδας το να φακελώνονται για εσάς και να παρακολουθούνται από την ΜΙΤ μέλη της αντιπολίτευσης που μετέχουν σε διαγωνισμούς, αλλά είναι προδοσία η δημοσίευση αυτής της πρακτικής ; Κύριε πρωθυπουργέ είναι προδοσία είναι κλοπή η οι συκοφαντίες κατά της εφημερίδας που αποκαλύπτει αυτές τις κλοπές ; Κύριε πρωθυπουργέ ¨προδότη της πατρίδας¨ με είχε πει και ο πρώην αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Γιασάρ Μπουγιουκανίτ. Του είχα πει ακριβώς αυτά : ¨ Δεν φτάνετε ούτε το νυχάκι από τους 77 προγόνους μου που έγιναν μάρτυρες στο ανατολικό μέτωπο στα συντάγματα του Χαμιντιέ¨.

Το ποιος είναι προδότης και το ποιος πατριώτης θα το δείξει ο χρόνος. Κύριε πρωθυπουργέ για ποιο λόγο υπηρεσία που υπάγεται σε εσάς, φακελώνει υπάλληλο που χάρισε κουρμπάνι στην κοινότητα Γκιουλέν ; Αφήστε τα περί προδοσίας και απαντήστε σε αυτό.

…………….

Εφ. Χουριέτ 7/12/2013