ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙ ΥΠΟΚΛΕΠΤΕΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ !

H εφορία παρακολουθούσε ( σημ μεταφρ :υπεκλεπτε επικοινωνίες)  τον Σαράφ, η Ασφάλεια την εφορία, η εφορία που το έμαθε αυτό  παρακολουθούσε την ασφάλεια, και μετά όλοι ξαφνικά παρακολουθούσαν τον Σαράφ

fft75_mf1869566

H Yπηρεσία Πληροφοριών παρακολουθούσε την εφορία ;

Ο υπουργός Εσωτερικών Μουαμέρ Γκιουλέρ φέρεται να είχε βάλει το Τμήμα Πληροφοριών της αστυνομίας να παρακολουθεί την εφορία.

Εντύπωση προκαλεί ότι δεν έχουν ¨ακουμπηθεί¨ καθόλου οι αξιωματικοί στην Διεύθυνση Πληροφοριών της Αστυνομίας Κωνσταντινούπολης. Μάλιστα αναφέρεται πως καθώς η εφορία είχε αντιληφθεί πως παρακολουθείται, έκανε την επιχείρηση κατά της διαφθοράς νωρίτερα από ότι ήταν σχεδιασμένη, μη τυχόν και αποκαλυφθεί.

Μάλιστα αναφέρεται πως η ομάδα των εφοριακών επιβεβαίωσε πως όντως παρακολουθούνταν από την Διεύθυνση Πληροφοριών της Αστυνομίας. Η ομάδα των εφοριακών όταν αντιλήφθηκε πως οι ύποπτοι για να αποκαλύψουν τους αστυνομικούς που τους παρακολουθούσαν θα προέβαιναν σε δράση τύπου ¨3ο μάτι¨ που σημαίνει ¨παρακολούθηση του παρακολουθούντος¨, μετέβησαν τελικά στο σπίτι του Ριζά Σαράφ στις 11/12/2013.

Κατά την έρευνα εντοπίστηκε πως κοντά στο σπίτι του Σαράφ βρισκόταν όχημα της Διεύθυνσης Πληροφοριών της Αστυνομίας.

Haber.sol.org 20/12/2013