EAN AYTOI EINAI OI ΘΡΗΣΚΟΙ….

Eάν αυτοί είναι για τον παράδεισο, εγώ προτιμώ την κόλαση

babahan

Ο πρωθυπουργός δηλώνει πως ¨στόχος είναι να βουλιάξουν Λαϊκή τράπεζα¨, το Δ.Σ. της τράπεζας βγάζει ανακοίνωση πως δεν τρέχει κάποια έρευνα κατά του νομικού προσώπου της τράπεζας. Ο πρωθυπουργός με επιμονή παραβλέπει τα 4,5 εκ.$ που βρέθηκαν στο σπίτι του Γενικού Διευθυντή της τράπεζας, και σαν να μη φτάνει αυτό ζητά από τους υποστηριχτές του να μην πιστέψουν τις εικόνες που βλέπουν.

Ο Ερντογάν πριν να στεγνώσει καν το σάλιο από την φράση του ¨Η Αμερική είναι ο μεγαλύτερος σύμμαχος μας¨, βγαίνει και δηλώνει πως ¨η απόφαση για το βούλιαγμα της Λαϊκής τράπεζας λήφθηκε στην Αμερική¨ και απειλεί να διώξει από την Τουρκία τον Αμερικανό πρέσβη.

Δηλώνει πως πίσω από τα γεγονότα στο Γκεζί και τα αντίστοιχα στην Αίγυπτο κρύβεται το Ισραήλ, στην τελευταία κρίση δείχνει δάχτυλο του Ισραήλ και μετά έστειλε ομάδα στο Ισραήλ που έκανε παζάρια για την

μείωση της αποζημίωσης που θα δοθεί στις οικογένειες των θυμάτων του πλοίου Μαβί Μαρμαρά, προσπαθώντας έτσι να βελτιώσει το κλίμα.

Περιμένει από εμάς να αγνοήσουμε ένα απίστευτο και ντροπιαστικό περιστατικό, στο οποίο ο υπουργός Εσωτερικών παζαρεύει με έναν λαθρέμπορο χρυσού με αρχικό ποσό ρουσφετιού τα 3 εκ. $ την εξορία ενός αστυνομικού διευθυντή.

Αυτοί οι οποίοι δήλωναν ¨ αγκαλιάστε το σκοινί του Αλλάχ¨, τώρα που αποκαλύπτεται πως με αχόρταγη λαχτάρα αγκάλιασαν το σκοινί με τα δολάρια και τα ευρώ, αυξάνεται ο πανικός τους και λένε ακόμη πιο έωλα ψέματα. Καθημερινά προβάλλουν νέα ψέματα.

Αποκαλύπτεται πως πουλήσαμε όπλα στην Συρία και βγαίνει ο υπουργός Άμυνας μας και λέει πως ¨Πουλήσαμε όπλα με αθλητικό σκοπό¨. Έτσι η Συρία εν μέσω πολέμου γίνεται μια χώρα που ασχολείται με τον αθλητισμό¨.

Έτσι δεν έγινε και στο πάρκο Γκεζί ;

Πρώτα πέταξαν το ψέμα πως ¨Υπήρξε πόση οινοπνευματωδών στο τζαμί και μετά πως ¨μπήκαν στο τζαμί με τα παπούτσια¨. Ακολούθησε η συκοφαντία πως ¨στην περιοχή Καμπατάς γυναίκα που φορούσε μαντίλα και το μωρό της, δέχτηκαν επίθεση¨. Ήταν ένα χοντρό ψέμα με στόχο την σπίλωση των διαδηλωτών του Γκεζί. Σκεπάστηκε το γεγονός πως η γυναίκα που φέρεται να είχε δεχτεί την επίθεση ήταν νύφη ενός δημάρχου του ΑΚΡ. Περνάμε μια περίοδο κατά την οποία η αστυνομία παρακολουθεί την αστυνομία, και οι εισαγγελείς καλούν για κατάθεση αστυνομικούς που διαρρέουν πληροφορίες για έρευνες.

………………

Αυτοί οι οποίοι έφερναν την καταστροφή παλιότερα όταν εμφανίζονταν πλαστές κασέτες με σεξ, τώρα που εμφανίζονται βίντεο με παζάρια για ρουσφέτι που αφορά διαγωνισμό του υπουργείου υγείας, αυτοί οι ίδιοι καταπίνουν την γλώσσα τους. Αυτός ο οποίος καλεί το 112 πλέον φτάνει να μην είναι σίγουρος, θα λάβει υπηρεσίες υγείας ή θα υποχρεωθεί να δώσει ρουσφέτι ;

Υπουργοί που συνελήφθησαν με λεφτά στα χέρια τους, χωρίς να κοκκινίζουν καθόλου, ξερνάνε απειλές δεξιά και αριστερά. Στο μεταξύ το χρηματιστήριο συνεχίζει να γκρεμίζεται και το συνάλλαγμα να ανεβαίνει. Σε μια χώρα που έχει σπάσει ρεκόρ σε εξωτερικό χρέος, κάθε άνοδος του δολαρίου, αυξάνει έτι περισσότερο την πίεση πάνω στους χρεωμένους φορείς. Δεν μπορεί να έχετε δημοκρατία διασφαλίζοντας ανάπτυξη με δανεικά και τον πλούτο σας με τα ρουσφέτια.

…………..

Τ24com.tr 23.12.2013

Μοιραστείτε
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone