ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΘΡΑΚΗ !

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΘΡΑΚΗ

ab parlamentosu foto

Το Συμβούλιο των υπουργών-όργανο αποφάσεων του Συμβουλίου της Ευρώπης, προειδοποίησε την Ελλάδα για την έλλειψη σεβασμού στις αποφάσεις του ΕΔΑΔ σχετικά με την τουρκική μειονότητα Δυτικής Θράκης.

Το Συμβούλιο των Υπουργών ελέγχοντας αν εφαρμόστηκαν ή όχι οι αποφάσεις του ΕΔΑΔ, κατήγγειλε πως η Ελλάδα μετά από την απόφαση του δικαστηρίου του ΕΔΑΔ στο Στρασβούργο σχετικά με την προσφυγή των ¨Μπεκήρ Ουστά και άλλων¨, δεν εκπλήρωσε τις υποχρεώσεις της.

Το Συμβούλιο ζήτησε από την Ελλάδα μέχρι τον Ιούνιο να προβεί στην δέουσα δήλωση για αυτό το θέμα. Το Συμβούλιο των Υπουργών ανέφερε πως παρά την δεσμευτικότητα των αποφάσεων του ΕΔΑΔ, η σχετική προσφυγή των ¨Χασάν Μπεκίρ Ουστά και άλλων¨ στο ελληνικό εφετείο παρέμεινε δίχως αποτέλεσμα.

Το ΕΔΑΔ εξετάζοντας την προσφυγή που είχε κάνει ο Ουστά και 6 φίλοι του, είχε φτάσει στην κρίση πως ¨Η Ελλάδα παραβίασε το 11ο άρθρο της Ευρωπαϊκής Συνθήκης Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων περί ελευθερίας συνεταιρίζεσθαι και ίδρυσης συλλόγων¨.

……………….

Εφ. Μπιρλίκ 6/12/2013

Σχ : Εμείς απλά να θυμίσουμε πως ο νυν υφυπουργός Εξωτερικών Γεροντόπουλος και ο βουλευτής ΠΑΣΟΚ Ντόλιος, παλιότερα όταν ο γνωστός ¨κόκκινος¨ Χασάν Μπεκήρ Ουστά ήταν υπεύθυνος του πανηγυριού Χίλια , αυτοί πήγαιναν και παραστέκονταν κοντά του και έβγαζαν λόγους στην τουρκοπανήγυρη του…

Τώρα κ. Γεροντόπουλε…λουστείτε τον !

Πρώτα να κοιτάμε τι κάνουν οι ¨δικοί μας¨  και μετά να μεμφόμαστε τους πράκτορες των τουρκικών συμφερόντων.