ΚΟΥΤΙΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΩΝ ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΑΚΡ

Kουτιά γεμάτα με χρήματα βρέθηκαν στο σπίτι του Μπαρίς Γκιουλέρ γιού του υπουργού Εσωτερικών

page_baris-gulerin-evinde-para-dolu-kutular-bulundu_446887566

Κατά την επιχείρηση κατά της διαφθοράς, στην έρευνα που έγινε στο σπίτι του Μπαρίς Γκιουλέρ γιού του υπουργού Εσωτερικών Μουαμέρ Γκιουλέρ, κατασχέθηκαν μεγάλα ποσά από τουρκικές λίρες και συνάλλαγμα.

Στα πλαίσια της επιχείρησης αυτής κατά την οποία συνελήφθησαν 51 άτομα μεταξύ των οποίων ο δήμαρχος του δήμου Φατίχ Μουσταφά Ντεμίρ και ο Γενικός διευθυντής της Λαϊκής Τράπεζας Σουλεϊμάν Ασλάν, πραγματοποιήθηκε και έρευνα στο σπίτι του Μπαρίς Γκιουλέρ γιού του υπουργού Εσωτερικών Μουαμέρ Γκιουλέρ. Στην έρευνα που έγινε μετά από εντολή της εισαγγελίας Κωνσταντινούπολης βρέθηκαν μεγάλα ποσά σε συνάλλαγμα και σε τουρκικές λίρες. Στην έρευνα ου έγινε στο σπίτι του διευθυντή της Λαϊκής Τράπεζας Σουλεϊμάν Ασλάν βρέθηκαν μέσα σε κουτιά από παπούτσια 4,5 εκ. $.

Σύμφωνα με το κείμενο του Φατίχ Γιαμούρ από την εφημερίδα Ραντικάλ, κατά την έρευνα που έγινε στο σπίτι του Μπαρίς Γκιουλέρ γιού του υπουργού Εσωτερικών Μουαμέρ Γκιουλέρ, κατασχέθηκαν χρήματα που βρισκόταν σε συρτάρια και σε κουτιά. Οι φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν στον τύπο από το σπίτι του Μπαρίς Γκιουλέρ είναι οι εξής :

fft64_mf1864700

fft16_mf1864897

fft16_mf1864764  Τ24com.tr  18/12/2013