ΥΠΟΥΡΓΟΣ-ΜΑΦΙΟΖΟΣ

O υπουργός Γκιουλέρ και ο γιός του πούλησαν τουρκικές υπηκοότητες έναντι 1 εκ. $ !

dolar463456457_0

Συμφωνία φέρεται να είχε επιτευχθεί ανάμεσα στον υπουργό Γκιουλέρ και τον γιό του από την μια μεριά και στον Ριζά Σαράφ από την άλλη και έπαιρναν 1 εκ $ για κάθε μέλος της εγκληματικής οργάνωσης το οποίο έπαιρνε την τουρκική υπηκοότητα.

Δε λεν να τελειώσουν οι ειδήσεις για τη διαφθορά του ΑΚΡ. Στο κείμενο της εφημερίδας Μπουγκιούν περιγράφονται οι βρώμικες σχέσεις ανάμεσα στην εγκληματική οργάνωση του Ριζά Σαράφ και του υπουργού Μουαμέρ Γκιουλέρ και του γιού του Μουαμέρ Γκιουλέρ.

Αναφέρεται επίσης πως η όλη αστυνομική επιχείρηση φαίνεται πως έγινε πιο νωρίς από ότι σχεδιαζόταν, διότι ο Γκιουλέρ παραβιάζοντας το απόρρητο της έρευνας , ενημέρωσε τον Σαράφ πως διεξάγεται έρευνα, με κίνδυνο έτσι να αλλοιωθούν τα στοιχεία. Ο Σαράφ φέρεται να εξασφάλισε μέσω ¨εξαιρέσεων¨ την τουρκική υπηκοότητα για 5 μέλη της οικογένειας του, ενώ επίσης ο ίδιος ο υπουργός Γκιουλέρ έστειλε ¨συστατική επιστολή¨ σε κινέζικες τράπεζες για να αντιμετωπίσει εκεί ο Σαράφ τα προβλήματα που είχε με κάποιες εικονικές συναλλαγές που είχε κάνει.

Από την τεχνική παρακολούθηση φαίνεται πως ο Σαράφ ζητούσε από τον υπουργό Γκιουλέρ να μάθει αν διεξάγεται ή όχι έρευνα σε βάρος του. Ο Γκιουλέρ παραβιάζοντας το απόρρητο της έρευνας φέρεται να ενημέρωσε τον Σαράφ για την έρευνα σε βάρος του. Εντοπίστηκε επίσης πως για να μην σταματήσει η τροχαία τον Σαράφ, με ένα ποσό 1,5 εκ. $ του δόθηκε και αστυνομική προστασία. Αναφέρεται επίσης πως ο κυβερνητικός εκπρόσωπος που ορίστηκε στο Δ.Σ. της εταιρίας Sar¬kuy¬san A.Ş, καθορίστηκε στην κατεύθυνση των επιθυμιών του Σαράφ, και προέβη σε κινήσεις ώστε η διοίκηση της εταιρίας να περάσει τελικά στον Σαράφ. Από την έρευνα έγινε αντιληπτό πως το συνολικό ποσό που δόθηκε στον γιό του υπουργού Γκιουλέρ φτάνει τα 20 εκ. $. Για την νομιμοποίηση αυτών των μιζών μάλιστα είχε υπογραφεί συμβόλαιο παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών ανάμεσα στον Μπαρίς Γκιουλέρ και τον Ριζά Σαράφ, συμβόλαιο ύψους 720.000 $.

…………….

Haber.sol.org 19/12/2013

Σχ : Δηλαδή ο υπουργός-πολιτικός προίστάμενος της αστυνομίας πέρα από όλα τα άλλα παρείχε και αστυνομική προστασία στον μαφιόζο, ώστε να μην τυχόν και τον σταματήσει η τροχαία και βρούνε τίποτε περίεργο στο αυτοκίνητο….