ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΜΙΑΣ ΤΣΑΝΤΑΣ (ΜΕ ΜΠΑΚΛΑΒΑΔΕΣ ΑΡΑΓΕ ;) ΣΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΕΡΝΤΟΓΑΝ…

Ισχυρισμός πως ο κούριερ του Σαρράφ έκανε παράδοση και στο ίδρυμα Τουργκέβ της οικογένειας Ερντογάν

bilalerdogansol1

Νέες πληροφορίες διέρρευσαν σήμερα σχετικά με την επιχείρηση διαφθοράς. Στις εικόνες που διέρρευσαν σήμερα φαίνεται ο κούριερ του Ριζά Σαρράφ να αφήνει δύο τσάντες στο ίδρυμα Τουργκέβ, στο Δ.Σ. του οποίου είναι ο γιός, η κόρη και άλλοι συγγενείς του Ερντογάν

Οργανωμένα πλέον, εικόνες της αστυνομικής επιχείρησης κατά της διαφθοράς που άρχισε στις 17 Δεκεμβρίου, διαρρέουν πλέον προς τα ΜΜΕ.

Τελευταία είδηση-ισχυρισμός που διέρρευσε είναι πως ο Αχμέτ Μουράτ Οζίς –ειδικός κούριερ του Ριζά Σαρράφ, στις 19/7/2013 έκανε παράδοση δύο τσαντών γεμάτων με χρήματα στο Ίδρυμα Υπηρεσιών Νεολαίας και Εκπαίδευσης (Türgev).

Στις εικόνες από την τεχνική παρακολούθηση φαίνεται η παράδοση των τσαντών αλλά δεν υπάρχει ακόμη κάποια απόδειξη πως μέσα σε αυτές υπήρχαν χρήματα.

Το Türgev είναι ένα ίδρυμα στην ηγεσία του οποίου βρίσκεται ο Μπιλάλ Ερντογάν – γιός του πρωθυπουργού Ερντογάν, η κόρη του πρωθυπουργού η Εσρά Αλμπαϊράκ, ο γαμπρός του ο Σερχάτ Αλμπαϊράκ και άλλα άτομα από κύκλους του ΑΚΡ. Ακόμη και πριν από τις 17 Δεκεμβρίου είχαν διαρρεύσει στα ΜΜΕ ειδήσεις πως ο δήμος του Φάτιχ κατά παράνομο τρόπο επιμελήθηκε κτίρια και εκτάσεις αυτού του ιδρύματος.

turgevcikis (1)

Haber.sol.org. 23/12/2013

Σχ : Στις φωτογραφίες φαίνεται πως μπαίνει κρατώντας μια μεγάλη μαύρη τσάντα και όταν βγαίνει δεν την κρατά….. Βρήκαμε και το βίντεο που κατέγραψε η αστυνομία από την είσοδο και έξοδο του κούριερ.

Μοιραστείτε
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone