ΕΙΔΗΣΗ ΓΙΑ ΕΝΕΔΡΑ ΤΟΥ ΠΚΚ

Ανακοίνωση από το Γενικό Επιτελείο : Το ΠΚΚ έστησε ενέδρα στο Μάρντιν

22150912

Το Γενικό Επιτελείο σε ανακοίνωση του ανέφερε πως το ΠΚΚ έστησε ενέδρα σε δύο υπηρεσιακά οχήματα που εκτελούσαν περιπολία στην περιοχή, πως έριξε 100-150 πυροβολισμούς και ότι υπήρξε ανταπόδοση.

Να η ανακοίνωση του Γενικού Επιτελείου :

¨ Στις 15:20 στο χωριό Εσκιχισάρ/Νουσαϊμπίν του νομού Μάρντιν και ενώ επέστρεφαν από περιπολία δύο οχήματα των ειδικών δυνάμεων της στρατοχωροφυλακής και τέσσερα θωρακισμένα τροχοφόρα οχήματα της Διοίκησης Στρατοχωροφυλακής του Μάρντιν, δέχτηκαν 100-150 από μέλη της διαμελιστικής-τρομοκρατικής οργάνωσης που είχαν στήσει ενέδρα στην περιοχή. Επίσης υπήρξε βολή με RPG-7 προς ένα από τα θωρακισμένα τροχοφόρα οχήματα, που όμως δεν το πέτυχε.

Όταν στα πλαίσια της νόμιμης άμυνας υπήρξε ανταπόδοση των πυρών από τα πολυβόλα πάνω στα θωρακισμένα τροχοφόρα οχήματα, σταμάτησαν τα πυρά των τρομοκρατών. Στον έλεγχο που έγινε μετά από την επιστροφή του κομβόι των οχημάτων στο χωριό Ούτσκιοϊ, διαπιστώθηκε πως το τρίτο από τα θωρακισμένα τροχοφόρα οχήματα δέχτηκε 30 σφαίρες και το τέταρτο 40 σφαίρες. Στο περιστατικό δεν υπήρξε κάποια απώλεια σε προσωπικό¨.

…………………

Εφ. Χουριέτ 15/11/2013

Μοιραστείτε
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone