¨ΕΙΧΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΗΣ ΜΕ ΘΕΡΜΟ ΤΡΟΠΟ ΣΤΟΝ ΩΜΟ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΤΗΣ¨ !

Υποδιευθυντής στον κηδεμόνα : Η κόρη σας έρχεται για να ζήσει τον έρωτα ;

okulask43645654 Ο υποδιευθυντής του λυκείου βλέποντας την 15χρονη Μ.Ν. να κάθεται δίπλα σε ένα αγόρι και να συζητά μαζί του, κάλεσε τον γονέα της και του είπε ¨Η κόρη σας έρχεται εδώ για να σπουδάσει ή για να ζήσει τον έρωτα ;¨.

Σύμφωνα με την είδηση από την Χουριέτ η 15χρονη Μ.Ν. ευρισκόμενη στο Πολυκλαδικό Λύκειο Τσατάλτζας κάθισε δίπλα δίπλα σε ένα αγόρι φίλο της. Σύμφωνα με τον υποδιευθυντή του λυκείου η Μ.Ν. έβαλε το χέρι της στον ώμο του αγοριού. Τότε ο υποδιευθυντής κάλεσε στο σχολείο τον Χασάν Ν.-γονέα του κοριτσιού και του είπε : ¨ Η κόρη σας έρχεται εδώ για να σπουδάσει ή για να ζήσει τον έρωτα ;¨. Ο Χασάν Ν. αντέδρασε λέγοντας του ¨Σε εσένα έμεινα να προστατέψεις την ηθική μου ;¨. Ακολούθως η Μ.Ν και ο πατέρας της μήνυσαν τον υποδιευθυντή και ο υποδιευθυντής μήνυσε τον πατέρα.

Η Μ.Ν που την τελευταία εβδομάδα δεν πάει στο σχολείο και μια μέρα πριν από την δεύτερη κατάθεση του γονέα της στο τμήμα, έκανε απόπειρα αυτοκτονίας παίρνοντας χαπάκι που είχε η μητέρα της για την πίεση. Η Μ.Ν. ήρθε στην Τουρκία από την Γερμανία πριν από 4 χρόνια. Ο συνταξιούχος πατέρας της ο Χασάν Ν. είναι αναπληρωματικό μέλος στο Δ.Σ. της κομματικής οργάνωσης του ΑΚΡ-Τσατάλτζας.

Η Μ.Ν. στην κατάθεση που έδωσε στο τμήμα ανηλίκων της αστυνομίας Τσατάλτζας στις 12/11/2013 αναφέρει τα εξής :

¨ Καθώς ήταν ώρα του γεύματος δεν είχα μάθημα. Μπήκα στην τάξη 10/Ε που βρισκόταν οι φίλες μου. Πήγα και έκατσα στην θέση που καθόταν η φίλη μου η Ι. Στην μπροστά σειρά καθόταν ένας μαθητής και δίπλα μας ένας μαθητής και μια μαθήτρια. Με την Ι. κοιτούσαμε το νέο τηλέφωνο που μου αγόρασε ο πατέρας μου. Εκείνη την στιγμή μπήκε στην τάξη ο υποδιευθυντής Ζ.Ο. Μου είπε ¨Τι κάνεις εσύ εδώ ; ¨ και με χτύπησε στον σβέρκο. Εμένα, την Ι., και τους άλλους μαθητές που καθόμασταν δίπλα-δίπλα μας πήγε στο γραφείο του. Όποιος είναι με κάποιον εραστής να ξεχωρίσουν και να περάσουν δίπλα δίπλα. Του είπαμε πως δεν είμαστε εραστές. Πήρε τα νούμερα από τα τηλέφωνα των πατεράδων μας. Πήρε τηλέφωνο τον πατέρα μου και του είπε ¨Έλα επειγόντως στο σχολείο¨. Τον άφησε για κάποιο διάστημα να περιμένει έξω από το γραφείο και μετά τον κάλεσε με νεύμα χεριού μέσα. Του είπε ¨Το ξέρετε πως η κόρη σας έχει σχέση ; Η κόρη σας έρχεται εδώ για να σπουδάσει ή για να ζήσει τον έρωτα ;¨. Ο πατέρας μου δεν απάντησε. Εγώ είπα πως δεν έχω εραστή και ότι αν είχα θα το έλεγα στην οικογένεια μου.

………..

Ο υποδιευθυντής στην κατάθεση του ανέφερε πως ¨Μετά από καταγγελία μπήκα σε εκείνη την τάξη. Η Μ.Ν. είχε το χέρι της με θερμό τρόπο στον ώμο του αγοριού φίλου της. Κάλεσα τον πατέρα της¨.

…………….

Haber.sol.org 20/11/2013

Μοιραστείτε
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone