ΟΤΑΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΚΑΤΑΠΙΕΣΗ !

Υπόδειξη ¨μίλα μόνο ελληνικά¨ στο νοσοκομείο Κομοτηνής

ae7d3bea3c07ccb94f647576b4b676d2_XL

Στο κρατικό νοσοκομείο Κομοτηνής ζητείται οι ασθενείς να περιγράφουν στους γιατρούς το πρόβλημα τους μόνο στα ελληνικά. Το επίσημο έγγραφο που υποδεικνύει σε ασθενείς και γιατρούς να μιλάνε μεταξύ τους μόνο ελληνικά φέρει την υπογραφή του Διοικητή του Νοσοκομείου Ηρακλή Χατζηνέστορα και δημοσιεύτηκε στις 11 Νοεμβρίου.

Στο επίσημο έγγραφο αναφέρεται πως η πέραν των ελληνικών συνομιλία μεταξύ ασθενών και γιατρών συνιστά κίνδυνο, και ότι πρέπει να μιλιούνται μόνο ελληνικά. Το εντυπωσιακό σχετικά με την απαγόρευση χρήσης άλλων γλωσσών σημείο στο έγγραφο είναι ότι αναφέρει πως ¨Σε περίπτωση χρήσης γλώσσας άλλης πέραν των ελληνικών, τίθενται σε κίνδυνο η ζωή και η υγεία των ασθενών¨.

Να το εκπληκτικό έγγραφο που φέρει την υπογραφή του διευθυντή του νοσοκομείου.

GSDH-belge

Eφ. Τρακιανίν Σεσί 18/11/2013

Σχ : Τυχαίνει να ξέρουμε το θέμα και είναι εντυπωσιακό του θράσους κάποιων. Πάει π.χ. ο άλλος ο μουσουλμάνος ειδικευόμενος γιατρός που δουλεύει  μια εβδομάδα στο νοσοκομείο και παρόντος του χριστιανού διευθυντή της μονάδας (που έχει και την ευθύνη…)  και μιλά μόνο τουρκικά με τον ασθενή. Και όταν του γίνεται η σχετική παρατήρηση, αυτός τον ¨γράφει¨ και συνεχίζει να μιλά μόνο τούρκικα ! Καλά είναι τόσο δύσκολο να αντιληφθούν κάποιοι ότι πρέπει να υπάρχει μια ΚΟΙΝΗ γλώσσα συνεννόησης ;  Ε τι να κάνουμε αυτή τη στιγμή κοινή γλώσσα είναι τα ελληνικά. Μάλιστα μας έχει μεταφερθεί από νοσηλευτικό προσωπικό πως ενίοτε οι νοσοκόμες δεν ξέρουν τίποτε για την πάθηση του ασθενούς και δεν μπορούν να ενημερώσουν τον όποιο τρίτο γιατρό χρειάζεται, διότι απλά ο πρώτος γιατρός που εξέτασε τον ασθενή μιλούσε μαζί του μόνο τουρκικά. Δύο ενδεχόμενα υπάρχουν αν δεν εφαρμοστεί η οδηγία του διοικητή, ή θα μάθουν καλά τουρκικά οι χριστιανοί εργαζόμενοι στο νοσοκομείο ή θα συνεχίσει να τίθεται σε κίνδυνο η ζωή των ασθενών. Και όποιος δεν το βλέπει αυτό ας βγάλει τις κόκκινες παρωπίδες του. 

Μοιραστείτε
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone