ΦΟΥΛ ΟΠΙΣΘΕΝ !

Χάλασαν τα φρένα του Ερντογάν : Αγόρια και κορίτσια μένουν στο ίδιο σπίτι, θα το ελέγξουμε !

erdogan352353_0_3

Ο πρωθυπουργός Ερντογάν μιλώντας σε συνάντηση μελών του ΑΚΡ στο Kιζιλτζαχαμάμ, δήλωσε ¨Φοιτήτριες μένουν στο ίδιο σπίτι με φοιτητές, Αυτό είναι κάτι το ενάντιο στην συντηρητική μας δομή¨, και είπε πως δόθηκε ήδη σχετική εντολή στους νομάρχες.

Μια ακόμη οπισθοδρομική επίθεση από το κόμμα ΑΚΡ. Αυτά που δήλωσε ο Ερντογάν στο Kιζιλτζαχαμάμ, σε κάνουν να λες ¨δεν είναι δυνατόν¨.

Ο Ερντογάν αναφερόμενος σε προβλήματα που προκύπτουν σε σχολές δήλωσε ¨Φοιτήτριες μένουν στο ίδιο σπίτι με φοιτητές, Αυτό είναι κάτι το ενάντιο στην συντηρητική μας δομή¨.

Ο Ερντογάν ανέφερε πως θα υπάρξουν κίνητρα προς τα ιδρύματα για την κατασκευή περισσότερων εστιών, δήλωσε : ¨ Υπήρξαμε μάρτυρες στο Ντένιζλι. Η ανεπάρκεια των εστιών επιφέρει διάφορα προβλήματα. Φοιτήτριες πανεπιστημίου νέα κορίτσια, φτάνουν να μένουν στο ίδιο σπίτι με φοιτητές-αγόρια. Δεν γίνεται έλεγχος για αυτό. Αυτό είναι κάτι που αντίκειται στην δημοκρατική-0συυντηρητική μας δομή. Δώσαμε την σχετική εντολή στον κύριο νομάρχη. Με κάποιο τρόπο θα γίνεται έλεγχος¨.

Haber.sol.org 4/11/2013