ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΠΑΝΤΟΥ…

Πρωθυπουργός Ερντογάν προς τον Αζίζ Γιλντιρίμ : Ποιος θα σου δώσει αυτήν την άδεια ;

erdogan_aziz_yildirim_4800

Πριν από τον αγώνα για την προεδρία στην ομάδα Φενέρμπαξέ, σχόλια έκανε και ο πρωθυπουργός Ερντογάν, και μαθεύτηκε πως αναφερόμενος στις προεκλογικές υποσχέσεις του Αζίζ Γιλντιρίμ είπε ¨Με τόσα χρέη ποιος θα σου δώσει εσένα άδεια ; ¨.

………..

Σύμφωνα με το άρθρο του Τουράν Γιλμάζ στην Χουριέτ, ο Ερντογάν αναφερόμενος στην υπόσχεση του εκλεγέντος Γιλντιρίμ για τράπεζα, αντέδρασε λέγοντας ¨ Με τόσα χρέη ποιος θα σου δώσει εσένα άδεια ; ¨ενώ σχολιάζοντας την υπόσχεση για μαρίνα και εμπορικό κέντρο είπε ¨Το σχεδίασες ; Πήρες την αναγκαία άδεια από το υπουργείο ; Πήρες έγκριση ; ¨.

…………….

Ο Ερντογάν αναφερόμενος στις υποσχέσεις του Γιλντιρίμ για Fenerbank, εμπορικό κέντρο και μαρίνα, σχολίασε λέγοντας ¨μπράβο¨ και είπε :

¨Θα στήσεις τράπεζα. Μα εσύ έχεις ένα σωρό χρέη. Με αυτά τα χρέη ποιος θα σου δώσει άδεια ; Για την ίδρυση τράπεζας υπάρχουν μια σειρά από διαδικασίες. Πρέπει να πληρωθεί κεφάλαιο 300 εκ. λιρών. Έχεις τόσα χρήματα ; ¨.

Ο Ερντογάν αναφερόμενος στις υποσχέσεις του Γιλντιρίμ για εμπορικό κέντρο και μαρίνα, δήλωσε : ¨ Λες και λήφθησαν όλες οι άδειες, δεν είναι σωστό να δίνονται υποσχέσεις λες και είναι έτοιμα η μαρίνα και το εμπορικό. Τα έχεις σχεδιάσει όλα αυτά ; Πήρες άδεια από το υπουργείο Περιβάλλοντος, έγκριση πήρες ;¨

Haber.sol.org 4/11/2013

Σχ : Ο ¨σουλτάνος¨ Ερντογάν θέλει να καθορίζει φαίνεται και το ποιος θα εκλέγεται πρόεδρος στις μεγάλες ποδοσφαιρικές ομάδες !

 

Μοιραστείτε
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone