ΤΟ ΝΤΕΚΟΛΤΕ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΔΑΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΟΥ ¨ΣΦΡΑΓΙΣΕ¨ ΤΗΝ ΒΡΑΔΙΑ !

Το ¨ντεκολτέ¨ της Ελληνίδας υπουργού σφράγισε την δεξίωση

5366059_69555300_y

Η Ελληνίδα υπουργός τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη οργάνωσε μια δεξίωση επ΄ευκαιρία των εγκαινίων των γραφείων του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού.

Στην δεξίωση που οργάνωσε η Ελληνίδα υπουργός τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη παραβρέθηκαν ο υπουργός Ε.Ε. και αρχιδιαπραγματευτής Εγεμέν Μπαγίς και σημαντικά ονόματα της ελληνικής κοινότητας.

ΜΗΝΥΜΑ ΦΙΛΙΑΣ

Στην δεξίωση που δόθηκε στο Salt Galata στην περιοχή Καράκιοϊ, δίπλα στην Ελληνίδα υπουργό τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη παραβρέθηκαν ο Ρωμιός πατριάρχης Φαναρίου Βαρθολομαίος και δήμαρχοι από την Ελλάδα.

Ο Εγεμέν Μπαγίς μιλώντας στην δεξίωση που είχε ως οικοδεσπότες την Κεφαλογιάννη και τον διευθυντή του ΕΟΤ-Κωνσταντινούπολης Πάνο Λειβαδό, έδωσε μηνύματα φιλίας.

ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕΦ ΤΑ ΦΑΓΗΤΑ

Διάσημες γεύσεις της Ελλάδας ετοιμάστηκαν και προσφέρθηκαν στους παριστάμενους από τους Λευτέρη Λαζάρν και Στέλιο Παρλιάρο που είναι οι πιο διάσημοι σεφ της χώρας. Στην πρόσκληση ανταποκρίθηκαν διάσημα ονόματα όπως οι Φερίτ Σαχένκ, Μπασαράν Ουλουσόϊ, Ερντάλ Ακσόϊ, Ντιλέκ Χανίφ και Σερντάρ Μπιλγκιλί.

ΔΕΝ ΔΙΕΦΥΓΕ ΤΗΣ ΠΡΟΣΟΧΗΣ ΤΟ ΝΤΕΚΟΛΤΕ ΤΗΣ

Και ενώ συνεχιζόταν η δεξίωση με ευχάριστες στιγμές που παρέθεσε η υπουργός τουρισμού Κεφαλογιάννη, η βραδιά σφραγίστηκε με τα μηνύματα φιλίας , ενότητας, ομοψυχίας και αδελφοσύνης που έστειλε ο υπουργός Μπαγίς. Από την άλλη δεν διέφυγε της προσοχής το ρούχο με το βαθύ ντεκολτέ της υπουργού Όλγας.

galata-kulesi-nde-dostluk-gecesi-5366059_8797_b

Haberler.com 29/11/2013

 Σχ : Θα θέλαμε να υπενθυμίσουμε στην κ. Κεφαλογιάννη πως όταν πηγαίνει κάπου εκπροσωπεί την Ελλάδα. Όταν λοιπόν πας σε μια ισλαμική χώρα θα πρέπει να ντύνεσαι και ανάλογα. Όταν πας σε μια χώρα που ο πρωθυπουργός της ενοχλείται από την μικτή συμβίωση φοιτητών, ε μάλλον πρέπει να κουμπώνεις και κανένα κουμπί παραπάνω… Διαφορετικά θα θεωρηθείς από μεγάλη πλειοψηφία του κόσμου εκεί ως ¨χαλαρών ηθών¨.