ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ DEB ΣΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ DEB ΜΕΤΕΙΧΕ ΣΤΗΝ ΔΕΞΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

138313611149893

 Την Τρίτη 29/10, ο πρόξενος της Τουρκικής Δημοκρατίας στην Κομοτηνή Οσμάν Ιλχάν Σενέρ και η σύζυγος του κυρία Νουρέλ Σενέρ, επ΄ευκαιρία της 90ης επετείου ίδρυσης της Τουρκικής Δημοκρατίας, παρέθεσαν δεξίωση στο ξενοδοχείο Chris&Eve.

Στην πρόσκληση που τους έγιναν ανταποκρίθηκαν ο πρόεδρος του DEB Mουσταφά Αλή Τσαβούς με την σύζυγο του Γιλντίζ Ταχίρ, οι αντιπρόεδροι Οζάν Αχμέτογλου, Χασάν Χασάν και Χουσείν Τσαπάρ, τα μέλη του Δ.Σ. του DEB Ισμαήλ Αχμέτ, Κοράι Χασάν και Ικμπάλ Καρασαλίχ Οσμάν, η επικεφαλής του τομέα γυναικών του DEB Νετσλά Τσαβούς, ο ειδικός σύμβουλος του προέδρου του DEB Αϊντίν Αχμέτ, ο επικεφαλής της νεολαίας του DEB-Ξάνθης Μουσταφά Σάργκο, πολλά μέλη της Κεντρικής Επιτροπής του DEB, μέλη της ομάδας δημοσίων σχέσεων του DEB, και κομματικοί εκπρόσωποι του DEB από χωριά.

Μεγάλο υπήρξε το ενδιαφέρον των Δυτικοθρακιωτών για την Γιορτή της Δημοκρατίας. Λαμπρός υπήρξε ο εορτασμός με την συμμετοχή τριών χιλιάδων ατόμων.

Ως οικογένεια του κόμματος DEB για μια ακόμη φορά, συγχαίρουμε με τα πιο εγκάρδια συναισθήματα για την γιορτή της Δημοκρατίας το κράτος της Τουρκικής Δημοκρατίας και το τουρκικό έθνος.

ωραία γραβάτα !

Ιστοσελίδα του DEB 30/10/2013

Σχ : Ο κύριος Αλή Σαλίχ Ογλού-στέλεχος του DEB, φορούσε την γνωστή ωραία γραβάτα με τον Κεμάλ ! Φαίνεται πως αποτελεί την γραβάτα ¨υπηρεσίας¨ που χρησιμοποιεί στις τουρκοεκδηλώσεις που παρίσταται. Για δείτε φωτογραφίες του από παλιότερες εκδηλώσεις : 

558840_442946205761439_856808136_n1

 

untitled