ΠΟΙΝΗ 80 ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΛΙΡΩΝ ΣΤΗΝ ΕΡΩΜΕΝΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ !

Ποινή 80 χιλιάδων λιρών σε γυναίκα που πήγε με παντρεμένο άντρα

fft64_mf1765200Το πρωτοδικείο του Κεμέρ επέβαλε ποινή 80 χιλιάδων λιρών σε γυναίκα που πήγε με παντρεμένο άντρα με το σκεπτικό πως ¨ζημίωσε τον θεσμό του γάμου¨.

 Αττάλεια – Στο Κεμέρ, η σύζυγος και οι δύο κόρες του δημάρχου και μέλους του ΜΗΡ Μουσταφά Γκιούλ, υπέβαλαν αγωγή κατά της Νεσέ Γκιούλ ισχυριζόμενες πως πήγε με τον Γκιούλ, και κέρδισαν 80 χιλιάδες λίρες. Το δικαστήριο στην απόφαση του αναφέρει πως ¨Η εσκεμμένη σύναψη συναισθηματικού και σεξουαλικού δεσμού με παντρεμένο άντρα μιας οικογένειας, και μάλιστα η απόκτηση και παιδιού από αυτόν, είναι αναπόφευκτο πως θα προκαλέσει ζημία στον θεσμό της οικογένειας και στα μέλη αυτής της οικογένειας. Και δεν είναι αποδεκτό πως η εναγόμενη δεν το είχε προβλέψει¨.

………….

Ο δικαστής Ουλκού Εργκίν στο σκεπτικό της απόφασης αναφέρει πως ¨Η οικογένεια δεν είναι σημαντική μόνο για τα μέλη της αλλά και για την κοινωνία, και για αυτό κατέχει σημαντική θέση και στην γραπτή έννομη μας τάξη αλλά και στην νομολογία. Για αυτό τον λόγο οι ρυθμίσεις προστασίας της οικογένειας δεν αφορούν μόνο την οικογένεια αλλά όλη την κοινωνία¨.

…………..

Εφ. Ραντικάλ 11/11/2013