ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΥΝΗΓΗΜΕΝΗ Η ΑΪΣΕΛ…

Η Αϊσέλ που την κυνηγά ο άντρας της που έκαψε με οξύ το πρόσωπο της : Ποιος θα με σώσει εμένα !

page_kocasinin-asit-doktugu-bir-kadin-beni-bu-hayattan-kim-kurtaracak_045893500

Η Αϊσέλ Ν. παρά τις 12 φορές που προσέφυγε δικαστικά μέσα σε 3 χρόνια, και την εντολή σύλληψης που εκκρεμεί σε βάρος του, αυτή νιώθει συνεχώς κοντά της την αναπνοή του.

Η Αϊσέλ Γ.Ν. στο Αδραμύτιο του νομού Μπαλίκεσίρ συνεχίζει τον αγώνα των 12 διαφορετικών μηνύσεων κατά του άντρα της ο οποίος την έχει δείρει, της έριξε οξύ στο πρόσωπο και απειλεί να την σκοτώσει. Η Αϊσέ Ν. που συνεχώς παρακολουθείται από τον σύζυγο της αναρωτιέται ¨Πως θα σωθώ εγώ ;¨

Αυτό δεν είναι ένα περιστατικό βίας σε βάρος της Αϊσέλ Ν. , αλλά ουσιαστικά είναι η ¨ιστορία σωτηρίας¨ της από τον Αλπέρ Ν, ο οποίος την έδειρε, την έκαψε με οξύ, επιχείρησε να την απαγάγει και ακόμη εξακολουθεί να απειλεί να την σκοτώσει…

………….

Ο Αλπέρ Ν. έριξε το πρώτο χαστούκι στην 3 μηνών έγκυο γυναίκα του, 5 μήνες μετά τον γάμο. Τα βασανιστήρια κράτησαν 6 χρόνια. Ο Αλπέρ επί 6 χρόνια την έδερνε. Όταν η Αϊσέλ αποφάσισε να φύγει ο γιός της ήταν 5 χρονών. Ο Αλπέρ Ν. έριξε οξύ πάνω στην σύζυγο του και στον γιό του που προσπαθούσαν να διαφύγουν.

……………..

Η Αϊσέλ Ν. εκφράζει ως εξής την απελπισία της : Έχει δύο όπλα δίχως άδεια και 5 φορές απείλησε να μας σκοτώσει. Υπέβαλα μηνύσεις καθώς κατέγραψα τις τηλεφωνικές απειλές του κατά του πατέρα μου, της μητέρας μου και εμού.

Εξ αυτών κέρδισα 3 δίκες. Αλλά η απόφαση που λήφθηκε πρόβλεπε μόνο απομάκρυνση και παροχή προστασίας. Αυτή την στιγμή κατοικεί κατοικεί σε διεύθυνση πολύ κοντά στο σπίτι μου. Παρά την ποινή των 15 μηνών που του έχει επιβληθεί, οι αστυνομικοί για κάποιο λόγο δεν τον βρίσκουν¨.

Τ24.com.tr 25/11/2013