ΓΙΟΡΤΗ ΙΔΡΥΣΗΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Γιορτάζεται με ενθουσιασμό στο εσωτερικό και στο εξωτερικό  η γιορτή της Δημοκρατίας της 29ης Οκτωβρίου

cumhuriyet

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος η γιορτή της Δημοκρατίας της 29ης Οκτωβρίου γιορτάστηκε με ενθουσιασμό στο εσωτερικό και στο εξωτερικό.

Αυξημένο αναμένεται να είναι το ενδιαφέρον για τις δεξιώσεις της 29ης Οκτωβρίου που θα παρατεθούν αρχικά από την τουρκική πρεσβεία στην Αθήνα και έπειτα από τα προξενεία της Τουρκίας σε Θεσσαλονίκη, Κομοτηνή, Ρόδο και Πειραιά.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος χιλιάδες ομογενείς αναμένεται να μετάσχουν στην δεξίωση για την ¨Γιορτή της Δημοκρατίας της 29ης Οκτωβρίου¨ που θα παραθέσει το τουρκικό προξενείο Κομοτηνής στο ξενοδοχείο CRIS and EVE στην Κομοτηνή.

Στην σημερινή δεξίωση για την ¨Γιορτή της Δημοκρατίας της 29ης Οκτωβρίου¨, που θα γίνει στην Θεσσαλονίκη στο ξενοδοχείο The MET, θα μετάσχουν και ο γνωστός ηθοποιός Μπουράκ Χακκί και ο σκηνοθέτης Ερντάλ Μουράτ Ακτάς.

Ως εφημερίδα Μπιρλίκ

 ¨Συγχαίρουμε εγκάρδια για την γιορτή της Δημοκρατίας μας, τιμάμε εν μέσω αισθημάτων ευχαριστίας και ευγνωμοσύνης τον νικηφόρο Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ που διασφάλισε την ίδρυση και την ανάπτυξη της Τουρκικής Δημοκρατίας, όπως επίσης και όλη την ηγεσία του κράτους μας, και ευχόμαστε για έλεος από τον Αλλάχ προς όλους τους μάρτυρες μας που θυσίασαν τις ζωές τους χάριν του έθνους μας και της μητέρας πατρίδας μας¨.

Εφ. Μπιρλίκ 29/10/2013

Μοιραστείτε
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone