ΤΑ ¨ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ¨ ΑΣΤΕΙΑ, ΑΛΛΑ ΟΙ ΠΟΙΝΕΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ….

Μήνυση στον Εμράχ Σερμπές για το ¨Ρετζέπ Πεπιεσμένος Ερντογάν¨

emrahserbes435546745

Ποινή μέχρι 12 ετών αντιμετωπίζει ο Εμράχ Σερμπές-σεναριογράφος του Behzat Ç., για προσβολή του πρωθυπουργού, του υπουργού Εσωτερικών και του νομάρχη Κωνσταντινούπολης.

Μήνυση με ποινή από 10 μήνες έως 12 χρόνια για προσβολή του Πρωθυπουργού Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, του υπουργού Εσωτερικών Μουαμέρ Γκιουλέρ και του νομάρχη Κωνσταντινούπολης Αβνί Μουτλού υποβλήθηκε ενάντια στον αρθρογράφο Εμράχ Σερμπές.

Σύμφωνα με το άρθρο της Εσρά Αλούς από την εφημερίδα Μιλλιέτ, το 18ο Πρωτοδικείο Κωνσταντινούπολης έκανε δεκτό το κατηγορητήριο του εισαγγελέα Χασάν Μπολούκμπασί. Στο κατηγορητήριο αναφέρεται ¨η προσβολή δημόσιου λειτουργού κατά την άσκηση των καθηκόντων του¨ και σε βάρος του ζητείται ξεχωριστή ποινή για κάθε θύμα.

………….

Ο Σερμπές στην συνέχεια της κατάθεσης του ανέφερε πως ¨την ίδια μέρα το βράδυ όντας καλεσμένος σε εκπομπή, καθώς είχε δεχτεί πεπιεσμένο νερό (σημ μεταφρ: από την αστυνομία) στα επεισόδια της πρωτομαγιάς και πιστεύοντας πως σε αυτό είχε μερίδιο ευθύνης και ο πρωθυπουργός, χρησιμοποίησε την φράση Ρετζέπ Πεπιεσμένος Ερντογάν¨, προσθέτοντας πως δεν είχε πρόθεση να τον προσβάλει¨

Haber.sol.org 4/10/2013

Μοιραστείτε
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone