ΦΑΚΕΛΩΜΑΤΑ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ

ΜΙΤ : Φακελώσαμε τα κόμματα CHP και ΜΗΡ

fft64_mf1498935

Με έγγραφο που έστειλε η ΜΙΤ στην εισαγγελία της Άγκυρας αποδέχτηκε πως έχει φακελώσει βουλευτές και επιχειρηματίες των κομμάτων CHP και ΜΗΡ.

Η ΜΙΤ που φακέλωνε βουλευτές αλλά και επιχειρηματίες για να μη μπουν οι τελευταίοι στους διαγωνισμούς, σε έγγραφο που έστειλε στην εισαγγελία της Άγκυρας αναφέρει πως το έκανε αυτό ¨προς όφελος της κρατικής ασφάλειας στο εσωτερικό και στο εξωτερικό¨.

ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΑΡΝΗΘΕΙ

 Η Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών με έγγραφο που έστειλε στην εισαγγελία της Άγκυρας αποδέχεται πως παρακολουθούσε βουλευτές και επιχειρηματίες των κομμάτων CHP και ΜΗΡ, μεταξύ των οποίων τον πρώην πρόεδρο του CHP Ντενίζ Μπαϊκάλ, τον γαμπρό του και την κόρη του. Η ΜΙΤ παλιότερα είχε αρνηθεί πως παρακολουθούσε βουλευτές και επιχειρηματίες

Όπως είναι γνωστό η εφημερίδα Ταράφ στις 13 και 14/6/2013 είχε γράψει πως ¨μέλη των κομμάτων CHP και ΜΗΡ πριν από τους κρατικούς διαγωνισμούς φακελώνονται¨. Άτομα μεταξύ των οποίων ο Ντενίζ Μπαϊκάλ, ο γαμπρός του και η κόρη του, οι βουλευτές Τουφάν Κιοσέ και Νιζαμετίν Τσομπάν του CHP και πολλά άλλα ονόματα και εταιρίες που έχουνς χέσεη με αυτό το κόμμα φακελώθηκαν σχετικά με την ιδιωτική τους ζωή, τις πολιτικές και τις θρησκευτικές τους απόψεις. Στα έγγραφα απέναντι από τα ονόματα καταγράφονται επίθετα όπως ¨μέλος του CHΡ, αριστερός, χριστιανός¨.

…………

…………

 Eφ. Ραντικάλ 9/10/2013

Σχ : Να θυμίσουμε επίσης πως ο Μπαϊκάλ παραιτήθηκε όταν διέρρευσε βίντεο από προσωπικές του στιγμές…Και να πούμε για όσους δεν ξέρουν πως η ΜΙΤ στην Τουρκία υπάγεται απευθείας στην πρωθυπουργία. Άλλωστε και η φωτογραφία αυτό δηλώνει.