ΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΘΑ ΠΑΝΤΡΕΥΟΤΑΝ, AΛΛΑ…

Παράδοση στον θάνατο

polis

Ο καταγόμενος από το Γκαζιάντεπ πατέρας βρήκε τα ίχνη της 18χρονης κόρης του που στις 30 Σεπτεμβρίου το είχε σκάσει μαζί με το αγόρι της. Ζητήθηκε από τον άντρα να παραδώσει το κορίτσι. Προχτές το βράδυ η Αϊφέρ μεταφέρθηκε στο σπίτι της… Το επόμενο πρωί ο πατέρας της την πήγε στην αυλή του σπιτιού όπου την σκότωσε με το πιστόλι του.

Το φοβερό περιστατικό συνέβη χτες το πρωί στο χωριό Σαμ, σε απόσταση 5 χλμ από το Γκαζιάντεπ. Ο συνταξιούχος φύλακας Σαλίχ Γκιουλέτσογλου έφτασε στα ίχνη της κόρης του που στις 30 Σεπτεμβρίου

ΤΗΝ ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ ΚΑΙ…

Ο Γκιουλέτσογλου μιλώντας με την οικογένεια του άντρα με τον οποίο είχε φύγει η κόρη του, ζήτησε να του σταλεί η κόρη του. Μετά από αυτό η οικογένεια του 28χρονου Αλή Τ. , χτες το βράδυ παρέδωσε την Αϊφέρ στην οικογένεια της. Ο Γκιουλέτσογλου πήρε την κόρη του την Αϊφέρ και πήγαν στην αυλή τους στο χωριό Σαμ. Εκεί αφού μίλησε για λίγη ώρα με την κόρη του, μετά έβγαλε το πιστόλι και άρχισε να πατά συνέχεια την σκανδάλη. Η Αιφέρ Γκιουλέτσογλου έχασε επιτόπου την ζωή της από τις σφαίρες του πατέρα της. Ο πατέρας Σαλίχ Γκιουλέτσογλου αφού απομακρύνθηκε 3 χιλιόμετρα, τηλεφώνησε στην αστυνομική γραμμή 155 και κατέδωσε τον εαυτό του λέγοντας ¨Σκότωσα την κόρη μου. Καθάρισα την τιμή μου. Ελάτε να με συλλάβετε¨.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον Γκιουλέτσογλου εκεί όπου τους είχε πει πως ήταν. Ο Αλή Τ. στην κατάθεση του είπε πως ¨Αγαπούσαμε ο ένας τον άλλο και θα παντρευόμασταν. Συναντηθήκαμε το βράδυ και είχαμε αποφασίσει πως το Σάββατο θα αρραβωνιαζόμασταν¨.

Εφ. Χουριέτ 5/10/2013

Μοιραστείτε
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone