ΠΤΩΣΗ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΥΣ F-4 ΣΤΗΝ ΣΕΒΑΣΤΕΙΑ — ΒΙΝΤΕΟ

Στρατιωτικό αεροπλάνο κατέπεσε σήμερα στις 15.15 στην περιοχή Καγκάλ της Σεβάστειας

03

Οι δύο πιλότοι που πήδηξαν με αλεξίπτωτο διασώθηκαν τραυματισμένοι. Στην σχετική ανακοίνωση του Γενικού Επιτελείου αναφέρεται πω η κατάσταση της υγείας των πιλότων είναι καλή και ότι ο λόγος πτώσης του αεροσκάφους είναι άγνωστος.

Στρατιωτικό αεροσκάφος τύπου F-4 που απογειώθηκε για εκπαιδευτική πτήση από την αεροπορική βάση Ερχάτς της Μαλάτιας, κατέπεσε σήμερα στις 15.15 σε χωράφι κοντά σε συγκρότημα κατοικιών του ΤΟΚΙ σε απόσταση 5 χλμ από την πόλη Καγκάλ της Σεβάστειας

Αυτοί που άκουσαν την έκρηξη από την πτώση του αεροσκάφους έτρεξαν επί τόπου. Προς βοήθεια των πιλότων, του ταγματάρχη Σερντάρ Τσελικέρ και του λοχαγού Φατίχ Τουμ προσέτρεξαν πρώτα οι περίοικοι.

Όταν κατέφθασαν οι αρμόδιοι του στρατού, οι τραυματισμένοι πιλότοι μεταφέρθηκαν στο κρατικό νοσοκομείο του Καγκάλ. Στην περιοχή μεταφέρθηκαν ασθενοφόρα και μονάδες της πυροσβεστικής, ενώ η στρατοχωροφυλακή έστησε κλοιό ασφαλείας.

Αξιωματικοί του στρατού έκαναν επιτόπιες έρευνες, ενώ οι πιλότοι που δεν διατρέχουν κίνδυνο για την ζωή τους, μεταφέρθηκαν με ελικόπτερο στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Σεβάστειας.

04

05

 

http://webtv.hurriyet.com.tr/2/55247/0/1/yarali-pilot-yerde-yatiyordu-iste-ilk-goruntuler.aspx

Εφ. Χουριέτ 30/9/2013

Μοιραστείτε
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone