ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΒΑΚΟΥΦΙΩΝ !

Καταργήθηκαν τα τουρκικά !

d534d21d761285b5db6256b489d78461_XL

Καταργήθηκαν τα τουρκικά στις αγγελίες της Διοίκησης Βακουφίων Κομοτηνής

Η ελληνική κυβέρνηση που πολλά χρόνια τώρα διευθύνει με διορισμένες ηγεσίες τις πατροπαράδοτες περιουσίες μας, δεν συναινεί για την διενέργεια εκλογών για την διοίκηση των βακουφίων. Οι άνθρωποι της μειονότητα δυστυχώς δεν έχουν σταθερή πληροφόρηση για τις περιουσίας αξίας εκατομμυρίων που διοικούνται από διορισμένα άτομα.

Μετά από την αλλαγή του προέδρου που έγινε, ένα ακόμη χτύπημα ήρθε στα βακούφια μέσω των τουρκικών. Οι αγγελίες που παλιά ήταν σε ελληνικά και τουρκικά τώρα πια άρχισαν να γράφονται μόνο στα ελληνικά.

Η τουρκική μειονότητα που καθημερινά δέχεται νέα χτυπήματα στο θέμα των μειονοτικών δικαιωμάτων, έπαθε σοκ από την τελευταία αυτή εξέλιξη. Αυτού του είδους η στάση της Βακουφικής διοίκησης σε ένα περιβάλλον όπου τα τουρκικά διδάσκονται σε δημοτικά, γυμνάσια και λύκεια, είναι κάτι το ανησυχητικό. Αυτό το μέτρο που έρχεται πριν καν στεγνώσει το μελάνι του νόμου των 240 ιμάμηδων, δείχνει πως η κυβέρνηση με επεμβάσεις σε πνευματικά και εθνικά θέματα προσπαθεί να στήσει μια δική της μειονότητα.

Περιοδικό Ρόντοπ Ρουζγκαρί 21/10/2013

Σχ : Μακάρι και άλλοι φορείς να είχαν το τσαγανό που έχει η παρούσα διοίκηση βακουφίων Κομοτηνής.Και δεν αναφερόμαστε μόνο σε φορείς μουσουλμάνων…