ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ…

Καταγραφή χημικών όπλων από την Αλ Κάιντα στο κατηγορητήριο

fft64_mf1644266

Στο κατηγορητήριο που ετοιμάστηκε μετά από την επιχείρηση σχετικά με την Αλ Κάιντα στα Άδανα τον Μάιο, αναφέρεται πως οι οργανώσεις Ελ Νούσρα και Αχράρ-ι-Σαμ προσπάθησαν να προμηθευτούν στην Τουρκία μεγάλες ποσότητες του αερίου σαρίν και υλικά που χρησιμοποιούνται στην κατασκευή χημικών όπλων.

ΑΔΑΝΑ – Στο κατηγορητήριο που ετοιμάστηκε για τον 35 ετών Σύριο Χιτάμ Κασάπ και για άλλους 5 Τούρκους πολίτες που κατηγορούνται ως συνεργοί, αναφέρεται πως προσπάθησαν να προμηθευτούν υλικά που χρησιμοποιούνται από τις συνδεόμενες με την Αλ Κάιντα οργανώσεις της αντιπολίτευσης Ελ Νούσρα και Αχράρ-ι-Σαμ στην κατασκευή χημικών όπλων, ενώ υπάρχει και καταγραφή χημικών όπλων της τρομοκρατικής οργάνωσης

Στο 132 σελίδων κατηγορητήριο αποσαφηνίζονται οι προσπάθειες της συμμορίας να προμηθευτούν χημικά υλικά που χρησιμοποιούνται στην κατασκευή του αερίου σαρίν με σκοπό να τα χρησιμοποιήσουν στην Συρία, εξετάζονται οι σύνδεσμοι σχετικά με τα χημικά όπλα και διαφωτίζονται πολλά σκοτεινά σημεία.

………….

Εφ. Ραντικάλ 12/9/2013

Σχ : Στο μεγάλο σχετικά δημοσίευμα αναφέρονται και τα υλικά που επιχείρησαν να προμηθευτούν στην Τουρκία οι εν λόγω τρομοκράτες και τα οποία χρησιμοποιούνται για την κατασκευή χημικών όπλων. Αυτό το δημοσίευμα βγήκε την ίδια μέρα που ο Ερντογάν λυσσομανούσε κατά της Συρίας !  

Πλέον όποιος χαρακτηρίζει ως ¨πιστό μουσουλμάνο¨ αυτήν την διψασμένη για αίμα ύαινα, αν δεν είναι ιδιοτελής, είναι είτε άσχετος είτε…ολιγόφρων. 

Μοιραστείτε
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone