ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ DEB

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ – ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΜΑΣ !

137881350822505Επίθεση πραγματοποιήθηκε στις 10/9/2013 ημέρα Τρίτη στα κεντρικά γραφεία του κόμματος Φιλία-Ισότητα-Ειρήνη (DEB)

Γύρω στις 09.45 το πρωί, άτομο που φέρεται να ήταν μεθυσμένο μπήκε στα γραφεία του κόμματος, και έβρισε, απείλησε και πρόσβαλε την Ντουιγκού Μουσταφά – μέλος της ηγεσίας του τομέα γυναικών του DEB. O επιτιθέμενος έβριζε και πρόσβαλε την Τουρκική Μειονότητα Δυτικής Θράκης, το κόμμα DEB και τον αείμνηστο ιδρυτή του τον Δρ. Αχμέτ Σαδίκ, ενώ προς βοήθεια της Ντουιγκού Μουσταφά προσέδραμαν γειτονικοί επαγγελματίες. Η αστυνομία ειδοποιημένη από τους επαγγελματίες έφτασε σύντομα στα γραφεία του κόμματος και αφού εξουδετέρωσε τον επιτιθέμενο, τον συνέλαβε.

Η Ντουιγκού Μουσταφά που υπέστη την επίθεση, πήγε στην αστυνομία για να καταθέσει για το περιστατικό. Καθώς ο πρόεδρος μας βρίσκεται στο εξωτερικό, μετέβησαν στην αστυνομία οι αντιπρόεδροι Οζάν Αχμέτογλου και Χασάν Χασάν και μαζί με τον δικηγόρο Ερτζάν Αχμέτ προέβησαν στις δέουσες ενέργειες. Η σχετική με το θέμα έρευνα συνεχίζεται από την αστυνομία Κομοτηνής.

Ευχαριστούμε τους υπεύθυνους της αστυνομίας και της ασφάλειας για την ευαισθησία που έδειξαν από την πρώτη στιγμή.

Καταγγέλλουμε την επίθεση που έγινε σε βάρος του κόμματος μας και της ευρισκόμενης εκείνη την ώρα μέλους του τομέα γυναικών, και ευχόμαστε να μην επαναληφθεί ξανά.

 Ιστοσελίδα του κόμματος DEB  10/9/2013

Μοιραστείτε
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone