ΚΑΤΗΓΟΡΩ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ

Βαριές κουβέντες κατά της Ρωσίας

21283448

Ο αντιπρόεδρος του ΑΚΡ Μεχμέτ Αλή Σαχίν δήλωσε : ¨Ο πρόεδρος της Ρωσίας κάνει δηλώσεις, πως ¨τα χημικά αυτά δεν τα έριξε ο Άσαντ¨. Και από πού το ξέρεις εσύ ; Άλλωστε εσύ τα έδωσες αυτά τα όπλα. Είστε και εσείς υπεύθυνοι για τον θάνατο των μικρών παιδιών εκεί¨.

Ο Μεχμέτ Αλή Σαχίν ανέφερε : ¨ Τα Ηνωμένα Έθνη και η παγκόσμια κοινή γνώμη είναι υποχρεωμένοι να αναπτύξουν διαφορετικούς δρόμους επίλυσης σχετικά με την Συρία. Ο Μπασάρ Άσαντ καταπιέζει το λαό του για να προφυλάξει το βασίλειο του. Διαπράττει σφαγές. Μέχρι πότε θα συνεχιστεί αυτή η εμφύλια σύρραξη ; Εμάς μας έχει επηρεάσει πολύ. Εμείς είμαστε που έχουμε τα πλέον μακρά χερσαία σύνορα μαζί τους. Σφαίρες από την μεριά της Συρίας χτυπάνε πολίτες μας που περπατάνε στην Τζεϊλάνπινάρ. Άλλος σκοτώνεται, άλλος τραυματίζεται. Εμείς είμαστε αυτοί που επηρεαζόμαστε άμεσα. Πάνω από 500 χιλιάδες άτομα διέφυγαν από την Συρία και ήρθαν σε εμάς. Εμείς χάριν ανθρωπιστικών λόγων πρέπει να τους κοιτάξουμε¨.

………………

 Εφ. Χουριέτ 1/9/2013

Σχ : Πραγματικά πόσο θράσος έχουν αυτοί του ΑΚΡ ; Από την μια βοηθάν όπως μπορούν τους κατσαπλιάδες της αντιπολίτευσης και από την άλλη βγαίνουν και μιλάν…