ΕΚΑΨΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΕΠΕΙΔΗ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΕΒΑΛΕ ΜΙΝΙ ΦΟΥΣΤΑ

Μετά από τον καβγά με την γυναίκα του επειδή έβαλε μίνι φούστα, έκαψε το σπίτι

21338529

Ο 44 ετών Μπασρί Α. ο οποίος μετά από καβγά με την σύζυγο του επειδή φορούσε μίνι, συνελήφθη και πέρασε την νύχτα στο Α.Τ., το πρωί που αφέθηκε ελεύθερος έβαλε φωτιά στο σπίτι του.

Το περιστατικό συνέβη σήμερα το πρωί στην είσοδο τριώροφου κτιρίου στην πόλη Οσμάνγκαζί. Η 43 χρονών εργάτρια κλωστοϋφαντουργίας Γ.Α, προσέφυγε δικαστικά κατά του 44 ετών συζύγου της Μ.Α., καθώς υπέστη βία. Το δικαστήριο έδωσε αστυνομική προστασία στην Γ.Α και αποφάσισε την απομάκρυνση του Μ.Α. από το σπίτι.

Μετά από αυτό ο Μ.Α. μεταφέρθηκε σε άλλο σπίτι, ενώ η Γ.Α. άρχισε να ζει με τον 15 γιό της. Το ζευγάρι πριν από 15 μέρες αποφάσισαν και τα βρήκαν. Η Γ.Α. του διαμήνυσε πως αν άλλαζε τα ‘έπιπλα θα ζούσαν ξανά στο ίδιο σπίτι.

Μετά από αυτό ο Μ.Α. χρεώθηκε 4 χιλιάδες λίρες, πήρε νέα έπιπλα, και η Γ.Α τον πήρε στο σπίτι. Χτες το βράδυ ο Μ.Α. μάλωσε με την γυναίκα του επειδή εκείνη έβαλε μίνι φούστα. Οι γείτονες ειδοποίησαν την αστυνομία και μετά από μήνυση που υπέβαλε η Γ.Α. , ο Μ.Α. πέρασε την νύχτα στο αστυνομικό τμήμα. Η Γ.Α. αγωνιώντας σχετικά με την επιστροφή του συζύγου της, μέσα στην νύχτα κάλεσε κλειδαρά και άλλαξε την κλειδαριά. Μετά τηλεφώνησε στην μητέρα της και της είπε να έρθει στο σπίτι. Ο Μ.Α. κρατήθηκε μέχρι το πρωί και μετά αφέθηκε ελεύθερος με εισαγγελική εντολή.

Μόλις βγήκε από εκεί γύρισε στο σπίτι κρατώντας εφημερίδα βρεγμένη με βενζίνη. Ακουμπώντας στην πόρτα ζήτησε από την γυναίκα του και από τον γιό του, να του ανοίξουν και ότι θα πάρει τα πράματα του και θα εγκαταλείψει το σπίτι. Όταν η Γ.Α. τον πίστεψε και άνοιξε την πόρτα, ο οργισμένος σύζυγος έβαλε φωτιά στην ποτισμένη με βενζίνη εφημερίδα και άρχισε να την πετά στα δωμάτια του σπιτιού. Το σπίτι αμέσως πήρε φωτιά και η Γ.Α. και ο γιός της έπαθαν εγκαύματα.

………….

Μετά το περιστατικό ο Μ.Α που είχε διαφύγει, πήγε και παραδόθηκε.

Εφ. Χουριέτ 6/9/2013