ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΛΕΒΕΝΤ ΣΑΔΙΚ ΑΧΜΕΤ

Ο επιχειρηματίας Λεβέντ Σαδίκ μαζί με Ιάπωνες επιχειρηματίες συνεχίζει να εμπορεύεται το βαμβάκι της Ελλάδας στον κόσμο

leventt

Ανώτατα μέλη της διοίκησης της εταιρίας Toyoshima, υπό την καθοδήγηση της εταιρίας που ανήκει στο Δυτικοθρακιώτη επιχειρηματία Λεβέντ Σαδίκ Αχμέτ, επισκέφτηκαν την Δυτική Θράκη και άλλα μέρη στην Ελλάδα για να αγοράσουν βαμβάκι.

Ο Γενικός Διευθυντής της εταιρίας Toyoshima και ο διευθυντής των κεντρικών γραφείων άρχισαν την επίσκεψη τους στις 21 Σεπτεμβρίου

Ο Λεβέντ Σαδίκ Αχμέτ και η επιτροπή μαζί του συναντήθηκαν με τον πρόεδρο των Θρακικών Εκκοκκιστηρίων Σταμάτη Κουρούδη, και με υπευθύνους των άλλων εκκοκκιστηρίων της περιοχής. Ο Λεβέντ Σαδίκ Αχμέτ αναφέρει πως ως εταιρία φέτος στοχεύει στο να αγοράσει ακόμη μεγαλύτερες ποσότητες βαμβακιού από την περιοχή μας και από την Ελλάδα γενικότερα, και ότι ανάλογα με την μελλοντική ζήτηση ενδεχομένως να κάνει αγορές ακόμη και για το 2015.

Αναφέρεται πως η εταιρία Toyoshima είναι από τις μεγαλύτερες εμπορικές εταιρίες στον κόσμο, ενώ φαίνεται πως και η εταιρία του Λεβέντ Σαδίκ Αχμέτ συνεχίζει την σταθερή της άνοδο. Ο Λεβέντ Σαδίκ Αχμέτ, γιός του αθάνατου ηγέτη των Τούρκων της Δυτικής Θράκης Δρ. Σαδίκ Αχμέτ, με πετυχημένες εργασίες κάθε χρόνο εμπορεύεται το βαμβάκι Τούρκων και Ελλήνων βαμβακοπαραγωγών της Δυτικής Θράκης σε Αμερική, Βραζιλία, Αργεντινή και Ευρώπη, συμβάλλοντας έτσι στην οικονομία της περιοχής.

Ο τομέας βαμβακιού της Toyoshima, έχει τζίρο που ξεπερνά το 1 δις $.

Εφ. Μπιρλίκ 23/9/2013