ΜΑΤΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥ – ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ

Η Τραμπζονσπόρ ενεργοποίησε το ΥΠΕΞ

trabzonspor-disisleri-bakanligini-devreye-sok-5069402_400

Η Τραμπζονσπόρ για να μην υπάρξει οποιοδήποτε θέμα πριν και μετά τον αγώνα που θα δώσει στα πλαίσια του κυπέλου Ουέφα με την κυπριακή ομάδα Απόλλων Λεμεσού, ενεργοποίησε το υπουργείο Εξωτερικών. 

Μετά από την συνάντηση που είχε ο πρόεδρος της Τράμπζονσπορ Ιμπραήμ Χατζηοσμάνογλου με τον υπουργό Εξωτερικών Νταβούτογλου, αξιωματούχοι του υπουργείου άρχισαν να παρακολουθούν από κοντά τις εξελίξεις.

Η Τράμπζονσπορ που στα πλαίσια του κυπέλου Ουέφα θα αντιμετωπίσει στον πρώτο αγώνα τον Απόλλωνα Λεμεσού, άρχισε τις εργασίες για να ληφθούν όλα τα αναγκαία μέτρα, ώστε να μην προκύψει κανένα πρόβλημα και πριν και μετά από τον δύσκολο αγώνα. Ο πρόεδρος της Τράμπζονσπορ Ιμπραήμ Χατζηοσμάνογλου λόγω των θεμάτων που είχαν αντιμετωπίσει οι τουρκικές ομάδες στο παρελθόν, λόγω των πολιτικών εξελίξεων και ένεκα του κυπριακού θέματος, κινητοποίησε το ΥΠ.ΕΞ. Ο αγώνας Λεμεσού –Τράμπζονσπορ παρακολουθείται στενά από το ΥΠΕΞ και από την Ουέφα.

…………

Η ομάδα των μπορντο-μπλέ θα απογειωθεί από Τραπεζούντα στις 08.40 το πρωί, θα πάει πρώτα στην Ρόδο της Ελλάδας και από εκεί αεροπορικά θα προσγειωθεί στην Λάρνακα. Μετά το ματς η μάδα θα επιστρέψει ακολουθώντας την ίδια διαδρομή.

Πρακτορείο ειδήσεων Ihlas 17/9/2013