ΕΤΣΙ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΟΝ ΑΧΜΕΤ ΑΤΑΚΑΝ

Ετσι δολοφόνησε  η αστυνομία τον Αχμετ Ατακαν
image
 Αυτόπτες μάρτυρες που ήταν παρόντες χτες όταν ο 22 ετών Αχμετ Ατακαν έχασε την ζωή του από δακρυγόνο που τον πέτυχε στο κεφάλι , περιγράφουν πως η αστυνομία έριχνε συνεχώς δακρυγόνα σε αυτούς που πήγαν να τον βοηθήσουν , και δεν επέτρεπε στους πολίτες να τον πλησιάσουν .
…………….
Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης υπάρχουν μαρτυρίες φίλων του Αχμετ που η μια επιβεβαιώνει την άλλη. Οι μάρτυρες περιγράφουν πως ενώ τελειώνε η διαμαρτυρία , η αστυνομία μπήκε με οχήματα τυπου Akrep στην περιοχή μετατρέποντας την σε πεδίο μάχης , επιτέθηκε με άγριο τροπο σε όσους αντιστέκονταν στην αστυνομία , ενώ και ο Αχμετ Ατακαν χτυπήθηκε από δακρυγόνα που πέταξε ο αστυνομικό όχημα , και μάλιστα για αρκετή ώρα δεν επιτρεπόταν σε κανέναν να πλησιάσει τον Αχμετ.
Αναφέρουν πως ο Αχμετ χτυπήθηκε στο κεφάλι από δακρυγονο ενώ προσπαθούσε να διαφύγει , και προσθέτουν πως φεύγοντας το Akrep πέταξε απανωτά και αλλα δακρυγόνα εκεί όπου είχε πέσει ο Αχμετ. Περιγράφουν επίσης πως μέλη του Aka der κάλεσαν ασθενοφόρο , αλλα τους ειπώθηκε πως το ασθενοφόρο δεν μπορούσε να μπει στην συνοικία , και έτσι μετέφεραν τον Αχμετ με Ι.Χ.
Haber. Sol. Org. 10/9/2013