ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΦΡΙΚΗ !

Νέο ¨Εξπρές του μεσονυκτίου¨ από τον αγγλικό τύπο

HASTANE1

Όταν Άγγλοι τουρίστες αρρώστησαν ομαδικά στο ξενοδοχείο Sentido Perissia στην περιοχή Σίντε της Αττάλειας, οι ¨δηλητηριασμένες¨ διακοπές τους έφτασαν στους τίτλους των ταμπλόιντ εφημερίδων στην Αγγλία. Οι ισχυρισμοί κάποιων τουριστών με παρομοιώσεις που παρέπεμπαν στον ¨Εξορκιστή¨, δημιούργησαν στον τύπο του νησιού της Αγγλίας, επίδραση ανάλογη με την ταινία ¨Εξπρές του μεσονυκτίου¨, και το περιστατικό μετατράπηκε σε μιαν μικρής έκτασης εκστρατεία σπίλωσης του τουρισμού της Τουρκίας.

Οι Άγγλοι τουρίστες που έμεναν σε ξενοδοχείο 5 αστέρων all inclusive, περιέγραψαν σε τηλεοράσεις και εφημερίδες το τι πέρασαν όταν αρρώστησαν.

Η 42 ετών Λουίζ Κάρτι που παραπονέθηκε στην διεύθυνση του ξενοδοχείου για διάρροια και ναυτία και φέρεται να αρρώστησε από ανεξακρίβωτο ιό, δήλωσε στην εφημερίδα Ντέϊλι Μίρορ : Βίωσα την κόλαση. Μας είπαν ¨Αν είστε άρρωστη να μείνετε στο δωμάτιο¨. Κατά την γνώμη μου αυτό έγινε διότι δεν ήθελαν να μας δούνε άλλοι πελάτες που ερχόταν¨.

Η μητέρα δύο μηνών Κάρτι συνέχισε λέγοντας : Όταν ανέβηκε ο πυρετός μου πήγα στην ρεσεψιόν, αλλά μου είπαν πως πρέπει να περιμένω γιατί εκείνη την στιγμή ερχόταν νέοι πελάτες. Εκεί λιποθύμησα και μεταφέρθηκα στο νοσοκομείο. Μάλιστα οι αρμόδιοι δεν ήθελαν να φανεί το ασθενοφόρο μπροστά στο ξενοδοχείο…Μάλιστα κάθε μέρα υποχρεώνονταν να κλείνουν κάθε τόσο την πισίνα από άρρωστους που τους έφευγαν περιττώματα¨.

21184149

¨ΣΑΝ ΤΑΙΝΙΑ ΕΞΟΡΚΙΣΤΗ¨

Η 45χρονη αστυνομική υπάλληλος Νταϊάν Μπλούμσον ανέφερε πως έκανε διακοπές με ομάδα 20 ατόμων στο ξενοδοχείο και λέει : ¨Από την ομάδα μας αρρώστησαν 16 άτομα και εξ αυτών τα 7 χρειάστηκε να πάνε στο νοσοκομείο. Η κόρη μου η Τζέιν έκανε τόσο δυνατό εμετό που θύμιζε σκηνή από τον Εξορκιστή¨.

Η εταιρία Thomas Cook που κατεύθυνε τους Άγγλους τουρίστες στο ξενοδοχείο, ανακοίνωσε πως σύμφωνα με τα αποτελέσματα που έκανε ανεξάρτητος αγγλικός φορέας, οι πελάτες του ξενοδοχείου πιθανότατα αρρώστησαν λόγω ενός ιού.

…………………

Εφ. Χουριέτ 23/8/2013

Σχ : Να το αποσαφηνίσουμε : Η πισίνα του ξενοδοχείου έκλεινε διότι κάθε τόσο κάποιος πάθαινε μάλλον δηλητηρίαση και του έφευγαν σκατά μέσα στην πισίνα…

Μοιραστείτε
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone