Ο ΡΟΝΑΛΝΤΙΝΙΟ ΣΤΗΝ ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ ;

Τσεμπί : Συμφωνήσαμε με τον Ροναλντίνιο¨

cebi-ronaldinho-ile-anlastik--3519681

Ο αναπληρωτής πρόεδρος της Μπεσίκτας Αχμέτ Νουρ Τσεμπί δήλωσε πως συμφώνησε με τον μάνατζερ του Ροναλντίνιο, και ότι πλέον ο παίχτης θα προσπαθήσει να πείσει την Αθλέτικο Μινέιρο.

Δε λέει να τελειώσει ο έρωτας της Μπεσίκτας για τον Ροναλντίνιο. Έντονες είναι οι εξελίξεις στο θέμα της μεταγραφής του παγκοσμίως γνωστού Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή στον ασπρόμαυρο σύλλογο. Ο αναπληρωτής πρόεδρος της Μπεσίκτας Αχμέτ Νουρ Τσεμπί έκανε σημαντικές δηλώσεις στην εφημερίδα Μπουγκιούν.

Ο Τσεμπί δήλωσε : ¨Συμφωνήσαμε μέσω του μεγάλου του αδερφού. Υπό αυτή την έννοια δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Ο Ροναλντίνιο θέλει να έρθει στην Μπεσίκτας. Αλλά το θέμα είναι το εξής : Ο Ροναλντίνιο πρέπει να πείσει την Ατλέτικο Μινέιρο. Οι συνομιλίες μας ολοκληρώθηκαν. Εάν ο Ροναλντίνιο πείσει τον σύλλογο, τον Αύγουστο θα έρθει στην Μπεσίκτας. Εάν δεν έρθει θα κλείσουμε αυτόν τον φάκελο¨.

Ο Τσεμπί ανέφερε πως ο Ροναλντίνιο θέλει να παίξει στην Μπεσίκτας αι είπε : ¨Όλα εξαρτώνται από τον Ροναλντίνιο, με τον ίδιο συμφωνήσαμε. Θέλει να παίξει στην Μπεσίκτας. Εάν πείσει τον σύλλογο του θα έρθει. Με τον αδερφό του τον Ρόρτο ντε Ασσίς δώσαμε τα χέρια, ακολούθως αυτός επέστρεψε στην Βραζιλία και το συντομότερο θα μας ενημερώσει. Αναμένουμε¨.

Εφ. Μιλλιέτ 11/8/2013