ΤΙΜΩΡΙΑ ΓΙΑ ΡΑΤΣΙΣΜΟ

Mεγάλο σοκ για τον παλαιστή της εθνικής ομάδας

21072557

Ο παλαιστής της εθνικής ομάδας Ριζά Καγιαάλπ μετά από τις αντιδράσεις που προκάλεσαν τα σχόλια του στο τουίτερ κατά την περίοδο των γεγονότων του πάρκου Γκεζί, τιμωρήθηκε από την Διεθνή Ομοσπονδία Πάλης. Αναφέρεται πως αιτία της τιμωρίας του είναι ο ¨ρατσισμός¨. Η Χουριέτ προσέφυγε στον πρόεδρο της Τουρκικής Ομοσπονδίας Πάλης Χαμζά Γερλίκαγια, ο οποίος απέρριψε τις κατηγορίες και δήλωσε πως ¨ Εάν ένας αθλητής εκδηλώσει ρατσισμό πρώτα εμείς θα βρεθούμε απέναντι του¨.

Ο Ριζά Καγιαάλπ που είχε βγει τρίτος στους Ολυμπιακούς Αγώνες, είχε προκαλέσει αντιδράσεις με τις αναρτήσεις που είχε κάνει στο τουίτερ κατά την περίοδο των γεγονότων του πάρκου Γκεζί. Οι αντιδράσεις προκλήθηκαν από τα σχόλια ¨Αφήσατε την πλατεία στους Αρμένιους, ο Αλλάχ να σας τιμωρήσει διαδηλωτές κατσαπλιάδες¨, ¨Ένας προδότης της πατρίδας που δεν θέλει να παίξει στην εθνική ομάδα (για τον Μεχμέτ Οκούρ), και ¨Πολύ θα ήθελα να ήμουν αστυνομικός εκεί¨. Μετά από τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν έσβησε μάλιστα όλα τα σχόλια από τον λογαριασμό του.

Η Διεθνής Ομοσπονδία Πάλης (FILA) στην λίστα πειθαρχικών παραπτωμάτων που δημοσίευσε τις περασμένες μέρες φαίνεται πως τιμωρεί τον Ριζά Καγιαάλπ με ποινή 6 μηνών αποχή από τους αγώνες.

…………….

Εφ.Χουριέτ 11/8/2013

Σχ : Αυτό που προφανώς εσκεμμένα παραλείπει να γράψει η εφημερίδα είναι πως ο εν λόγω παιδοβούβαλος είχε γράψει και άλλα : Γαμώ τους προδότες. Ντροπή σας, που αφήσατε την πλατεία στους Αρμένιους και Έλληνες επιδρομείς¨.

Και για αυτή την δήλωση δεν τιμωρήθηκε από την τουρκική ομοσπονδία πάλης. Θυμάστε σε ασύγκριτα μικρότερης βαρύτητος σχόλιο τι είχε αποφασιστεί από τους κομπλεξικούς Έλληνες αρμόδιους για την πρωταθλήτρια του τριπλούν  Παπαχρήστου….