ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΔΗΛΩΤΗ ΑΛΗ ΙΣΜΑΗΛ ΚΟΡΚΜΑΖ

Ο φούρναρης που επιτέθηκε στον Αλή : Η αστυνομία μας έδωσε οδηγίες

fic 4 άτομα εκ των οποίων ο ένας στέλεχος της αντιτρομοκρατικής συνελήφθησαν σχετικά με τον δια ξυλοδαρμού θάνατο του Αλή Ισμαήλ Κορκμάζ. Τα εγκληματολογικά της στρατοχωροφυλακής διέσωσαν το σβησμένο βίντεο και έτσι εντοπίστηκαν οι δράστες.

Ο συλληφθείς φούρναρης Ισμαήλ Κογιουντζού στην κατάθεση του είπε πως η αστυνομία τους είχε δώσει οδηγία να ¨περικυκλώσουν αυτούς που μπαίνουν στον δρόμο¨ και για αυτό επιτέθηκαν στον Αλή. Ο αστυνομικός παρά το ότι στο βίντεο φαίνεται να κλωτσά στο κεφάλι τον Αλή, στην υπεράσπιση του λέει πως ¨Μόνο στην κοιλιά τον κλώτσησα¨.

…………….

Στην δήλωση που έκανε ο εισαγγελέας του Εσκισεχίρ Ορχάν Τσετινγκιούλ, ανακοίνωσε πως σχετικά με την δολοφονία συνελήφθησαν την Τρίτη το βράδυ 8 άτομα. Εξ αυτών οι 4 αφέθηκαν ελεύθεροι, ενώ οι υπόλοιποι 4, ενας εκ των οποίων αστυνομικός, μεταφέρθηκαν στο δικαστήριο και προφυλακίστηκαν. Αναζητείται ένα ακόμη άτομο.

………………

Ο αστυνομικός στην κατάθεση του υποστήριξε πως πήγε στην οδό Σαναγί εκεί, για να προφυλάξει τον Αλή που τον έδερναν οι άλλοι. Μάλιστα είπε πως ¨πήγα εκεί για να διώξω αυτούς που τον έδερναν¨.

…………….

Haber.sol.org  8/8/2013

Σχ : Ε μα τι να κάνει ο άνθρωπος ο αστυνομικός ; Πήγε να βοηθήσει λέει αλλά τελικά μάλλον παρασύθηκε και τον κλώτσησε στο κεφάλι….

Το σχετικό βίντεο με την δολοφονία….