ΝΕΜΕΣΙΣ

Νέμεσις

fransizlar_erdogana_fransiz_kalmadi_h81427………..

Στις μέρες μας η ¨Νέμεση ¨συνεχίζει να ζει στην Τουρκία. Προσωποποιημένη στον πρωθυπουργό Ρετζέπ Ταγί Ερντογάν. Στην εποχή μας όπου κάθε δουλειά πρέπει να είναι πιο οργανωμένη, νομίζω πως υπάρχει και μια ¨ομάδα εργασιών σαν τουρκική Νέμεση : Σύμβουλοι, αστυνομικοί διευθυντές, εισαγγελείς και άλλοι παρόμοιοι συστήνουν στις μέρες μας μια οργάνωση ¨εθνικής Νέμεσης¨.

Ο πρωθυπουργός Ερντογάν είχε θυμώσει πολύ με τα γεγονότα του πάρκου Γκεζί. Αυτό άλλωστε δεν το έκρυψε καθόλου, σε κάθε ευκαιρία εξέφρασε την οργή του. Για αυτό τον λόγο και η ¨Υπηρεσία Εθνικής Νέμεσης¨ συνεχίζει τις εργασίες της. Για να εκδηλωθεί λοιπόν η ¨θεία δίκη¨ που αναφέρει ο Ερντογάν, πριν από λίγες μέρες η αστυνομία μας έκανε μια επιχείρηση ¨κατά των ναρκωτικών¨ και ¨μάζεψε¨ πολλά γνωστά ονόματα. Το κοινό σημείο αυτών των ατόμων, πέρα από το ότι είναι διάσημοι, ήταν και ότι είχαν στηρίξει τα διαμαρτυρίες του πάρκου Γκεζί. Με αυτό τον τρόπο οι πιστοί οπαδοί του πρωθυπουργού θα έβλεπαν το τι ¨είδους ηθική¨ είχαν αυτοί που ενεπλάκησαν στο Γκεζί.

Η εταιρία Κοτς υπέστη έλεγχο. Είχε γίνει αντιληπτό πως κατά την διάρκεια των επεισοδίων του πάρκου Γκεζί κάποιοι διαδηλωτές είχαν καταφύγει στο ξενοδοχείο Divan, και ότι ο θυρωρός αντί να τους συλλάβει και να τους παραδώσει στις δυνάμεις ασφαλείας, φέρθηκε σαν κανονικός άνθρωπος, και μπορεί να τους κέρασε με τα χρήματα του και τσάι ή καφέ. Τίνος περιουσία είναι αυτό το ξενοδοχείο Divan ; Της οικογένειας Κοτς, έτσι δεν είναι ; Πάρε λοιπόν τώρα τον οικονομικό έλεγχο. Να μάθει έτσι η οικογένεια Κοτς που είναι τα Χανιά και που είναι το Ικόνιο, να μάθει ποιο είναι το τίμημα για αυτούς που θυμώνουν τον πρωθυπουργό.

………….

Εφ. Ταράφ 11/8/2013