Ο Η-ΓΕ-ΤΗΣ !

Νασράλα : Όλοι μας είμαστε έτοιμοι να πάμε στην Συρία

nasrallah2_1_0_0_1_0

Ο Νασράλα ανέφερε πως η Χεζμπολλάχ είναι πιο δυνατή από ποτέ και ότι αν χρειαστεί ακόμη και ο ίδιος και όλες οι οργανώσεις θα πάνε στην Συρία να πολεμήσουν ενάντια στις ένοπλες ομάδες.

Ο Γ.Γ. της Χεζμπολά Χασάν Νασράλα μιλώντας κατά την επέτειο του πολέμου ανάμεσα σε Ισραήλ και Λίβανο το 2006, ανέφερε πως οι υπηρεσίες πληροφοριών των ΗΠΑ και του Ισραήλ έχουν εισδύσει μέσα στις ένοπλες ομάδες της Συρίας και προκάλεσε αυτές τις οργανώσεις.

Ο Νασράλα χαρακτήρισε ως ¨τρομοκρατική σφαγή¨ την έκρηξη από την οποία σκοτώθηκαν 24 άτομα στο προάστιο της Βηρυτού Ρουβεγίς, και ανέφερε πως στόχος των ομάδων αυτών δεν είναι μόνο οι σιίτες αλλά ότι στοχοποίησαν και σουνίτες και χριστιανούς, και είπε πως οι δολοφόνοι αυτοί δεν συνδέονται με μια θρησκεία ή ένα δόγμα.

Ο Νασράλα είπε πως οι επιθέσεις μπορεί να σύρουν τον Λίβανο στον γκρεμό, κάλεσε όλους να φερθούν υπεύθυνα, και ανέφερε πως καμία επίθεση δεν θα μπορέσει να εμποδίσει την στήριξη της Χεζμπολά προς την συριακή κυβέρνηση.

Ο Νασράλα δήλωσε πως ¨Εάν πριν από την επίθεση υπήρχαν 100 μαχητές μας στην Συρία, τώρα θα τους φτάσουμε σε 200¨, προσθέτοντας πως αν χρειαστεί θα πάει και ο ίδιος να πολεμήσει στην Συρία.

Ο Νασράλα δήλωσε : ¨Εάν θέλετε να πολεμήσετε μαζί μας, εμείς είμαστε έτοιμοι, ακόμη και με το Ισραήλ παντού εμείς κερδίσαμε, αυτή είναι η τελευταία μου κουβέντα¨.

Haber.sol.org 16/8/2013