ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΓΙΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ Ο ¨ΚΑΡΑΝΤΑΓΙ¨

Έτσι τους μετέφεραν 

21018122

Kατά την διάρκεια αστυνομικής επιχείρησης κατά των πωλητών ναρκωτικών του δρόμου συνελήφθησαν 55 άτομα, μεταξύ των οποίων και 25 ηθοποιοί μεταξύ των οποίων οι Κενάν Ιμιρζαλίογλου, Ενγκίν Αλτάν Ντουζγιατάν, Νεχίρ Ερντογάν, Ιλκέρ Ακσούμ, Ερσίν Κορκούτ και Σαρπ Απάκ. Αναφέρεται πως οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν οι ηθοποιοί είναι ¨χρήση ναρκωτικών¨ και ¨παραχώρηση χώρου για χρήση¨.

page_istanbulda-narkotik-operasyonu-unlu-isimler-gozaltinda_918291368

Η ομάδα δίωξης ναρκωτικών 8 μήνες παρακολουθούσε μια συμμορία που πουλούσε ναρκωτικά σε γνωστά κέντρα διασκέδασης στις περιοχές Μπεσίκτας και Σαριέρ. Από την παρακολούθηση των τηλεφώνων εντοπίστηκε πως πουλούσαν κοκαϊνη, χασίς, και ναρκωτικά χάπια. Στην παρακολούθηση φάνηκε επίσης πως γνωστά ονόματα κάνοντας χρήση κωδικωποιημένων λέξεων ζητούσαν ναρκωτικά, και οι μεταφορείς τα πήγαιναν στις διευθύνσεις όπου τα ζητούσαν. Εντοπίστηκε επίσης πως διάσημα ονόματα οργάνωναν πάρτι με ναρκωτικά στα οποία η συμμορία αυτή προμήθευε τα ναρκωτικά.

2

……………….

Ο Κενάν Ιμιρζαλίογλου συνελήφθη από την Δίωξη Αλεξανδρούπολης και μεταφέρθηκε στην Ασφάλεια Κωνσταντινούπολης. Ο Κενάν Ιμιρζαλίογλου που συνελήφθη σήμερα το πρωί μεταξύ άλλων γνωστών ονομάτων, πέρασε από έλεγχο υγείας και μετά μεταφέρθηκε στην Ασφάλεια Κωνσταντινούπολης. Ο Ιμιρζαλίογλου όταν την ώρα που έμπαινε στο κτίριο, ρωτήθηκε από δημοσιογράφους γιατί συνελήφθη, απάντησε πως ¨λίγο αργότερα θα μάθω¨.

………………….

 Eφ. Χουριέτ 5/8/2013

Μοιραστείτε
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone