¨ΕΜΕΙΣ ΒΟΗΘΗΣΑΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ¨…

Δολοφόνοι του Αλή Ισμαήλ : Εμείς βοηθήσαμε την αστυνομία του κράτους 

alioto25_1_3

Το τέταρτο άτομο που συνελήφθη για την δολοφονία του διαδηλωτή Αλή Ισμαήλ ανέφερε : ¨Εμείς βοηθήσαμε την αστυνομία του κράτους. Εμείς τον ρίξαμε κάτω. Την τελευταία κλωτσιά την έδωσε ο αστυνομικός¨.

Ο Εμπουμπεκίρ Χαρλάρ καταθέτοντας σχετικά με την δολοφονία του φοιτητή Αλή Ισμαήλ Κορκμάζ, είπε πως αυτοί τον έριξαν κάτω με τρικλοποδιά όταν ο νυν κρατούμενος αστυνομικός Μεβλούτ Σαλντογάν τους φώναξε ¨πιάστε τον¨, ότι οι τρείς αρτεργάτες τον χτύπησαν με κλωτσιές και ότι την τελευταία κλωτσιά στο κεφάλι του νέου την έριξε ο αστυνομικός. Ο Χαρλάρ όπως και οι άλλοι τρεις συλληφθέντες πολίτες υποστήριξαν πως ¨Εμείς θελήσαμε να βοηθήσουμε την κρατική αστυνομία¨.

…………..

Κατέθεσε : ¨΄Ενας αστυνομικός μας φώναξε ¨πιάστε αυτόν που έρχεται¨. ‘Ένα άτομο που πρέπει να ήταν ο ιδιοκτήτης του φούρνου και άλλοι δύο ακόμη κινήθηκαν εναντίον του ατόμου που περνούσε. Εγώ του έβαλα τρικλοποδιά και τον έριξα κάτω αλλά δεν τον χτύπησα. Κινήθηκα με την πρόθεση να βοηθήσω την κρατική αστυνομία. Τα τρία άτομα από τον φούρνο τον χτυπούσαν με τα χέρια και τα πόδια τους. Το άτομο για κάποιο διάστημα ήταν ξαπλωμένο κάτω. Το άτομο που βάδισε προς τον ξαπλωμένο κάτω και τον κλώτσησε 3-4 φορές στο κεφάλι ήταν ο αστυνομικός με πολιτικά που μας είχε φωνάξει να τον πιάσουμε. Ο αστυνομικός κλωτσώντας τον του φώναζε ¨Λέγε ρε τώρα ποιος είναι πουτάνας γιός ;¨. Μετά από τα χτυπήματα με δολοφονική πρόθεση που έδωσε ο αστυνομικός, το άτομο που ήταν κάτω σηκώθηκε και έφυγε.

……………….

Haber.sol.org 22/8/2013

Σχ : Πόσο κανίβαλος πρέπει να είναι κάποιος για να αρχίσει να χτυπά με τέτοιο τρόπο κάποιον που ΔΕΝ τον ξέρει και δεν του έχει κάνει τίποτε ;  

Μοιραστείτε
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone