ΟΙ …ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΤΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ !

Εδίωξε με το μαχαίρι τον γιατρό

fft64_mf1591567

Ομάδα πρώτων βοηθειών που μετά από τηλεφώνημα μετέβη σε οικία στο Ουσάκ, δέχτηκε επίθεση συγγενών που δεν ήθελαν να μεταφερθεί στο νοσοκομείο η άρρωστη γυναίκα.

Ο γιατρός Ιρφάν Γιαβούζ μέλος της ομάδας διάσωσης, μετά βίας έσωσε την ζωή του φεύγοντας από το σπίτι, καθώς ο συγγενής Γ.Τ. τον κυνήγησε με μαχαίρι μέχρι την Εστία των Δασκάλων. Οι στιγμές φόβου καταγράφηκαν από την κάμερα ασφαλείας της Εστίας

Το περιστατικό συνέβη σήμερα στις 13.30 σε διαμέρισμα στην οδό Ζουμπεϊντέ. Μετά από καταγγελία ομάδα πρώτων βοηθειών μετέβη στην συγκεκριμένη διεύθυνση. Και παίρνοντας τα απαραίτητα ιατρικά υλικά μαζί τους ανέβηκαν στον δεύτερο όροφο. Εκεί ο γιατρός επενέβη στην άρρωστη γυναίκα και είπε πως είναι ανάγκη να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, αλλά οι συγγενείς δεν το επέτρεψαν και άρχισαν να εκτοξεύουν απειλές.

Καθώς η λογομαχία μεγάλωσε, ο Γ.Τ. ο οποίος είναι στρατιώτης στην Κωνσταντινούπολη και είχε έρθει με άδεια στο Ουσάκ, πήρε ένα μαχαίρι και άρχισε να κυνηγά την ομάδα διάσωσης. Αυτοί άφησαν και τα είδη διάσωσης στο σπίτι και τρέχοντας έφυγαν από το σπίτι, σώζοντα μετά βίας την ζωή τους. Ο οργισμένος νέος κυνήγησε τον γιατρό για απόσταση 150 μέτρων μέχρι την Εστία των δασκάλων.

Ο γιατρός Γιαβούζ διασώθηκε εκεί από το προσωπικό της εστίας, που ήταν αυτοί που τον έσωσαν από τα χέρια του επιτιθέμενου. Εξουδετερωμένος ο Γ.Τ. παραδόθηκε στην αστυνομία. Το κυνηγητό καταγράφηκε στην κάμερα ασφαλείας της εστίας. ¨όταν ο Γ.Τ. κατέθεσε πως είναι στρατιώτης παραδόθηκε στην Νομαρχιακή Διοίκηση Στρατοχωροφυλακής. Ο γιατρός Γιαβούζ καθώς μετά από το κυνηγητό είχε αρρυθμίες και ο σφυγμός του δεν ήταν σταθερός, μεταφέρθηκε με άλλο ασθενοφόρο στο νοσοκομείο. Άλλα μέλη ομάδων διάσωσης πήγαν και συνοδεία αστυνομικών πήραν από το διαμέρισμα τα υλικά διάσωσης. Η έρευνα που άρχισε για το περιστατικό συνεχίζεται.

 

Εφ. Ραντικάλ 12/8/2013