ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΠΡΟΞΕΝΟ ΣΤΟ ¨ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ¨ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟΥ

Αποχαιρετιστήρια επίσκεψη στην ΠΕΚΕΜ από την υποπρόξενο Ιλκάι Κοτζαγιγίτ

il-ft1

Η υποπρόξενος Ιλκάι Κοτζαγιγίτ που εκτέλεσε επί διετία τα καθήκοντα της στο προξενείο της Τουρκικής Δημοκρατίας στην Κομοτηνή, στις 16/8/2013 αποχώρησε από την Κομοτηνή.

Η Ιλκάι Κοτζαγιγίτ στα πλαίσια των αποχαιρετιστήριων επισκέψεων της, επισκέφθηκε την Πολιτιστική Εκπαιδευτική Εταιρία Μειονότητας Δυτικής Θράκης (ΠΕΚΕΜ), η οποία σχετικά με την ανακοίνωση έβγαλε την παρακάτω ανακοίνωση :

¨Η κυρία Ιλκάι Κοτζαγιγίτ στα πλαίσια των αποχαιρετιστήριων επισκέψεων της, επισκέφτηκε την ΠΕΚΕΜ στα νέα της γραφεία. Η Κοτζαγιγίτ συζήτησε επί μακρόν με τους εργαζόμενους της ΠΕΚΕΜ, και ενημερώθηκε από αυτούς για τα σχέδια της εταιρίας. Μετά από την αναμνηστική φωτογραφία με τους εργαζόμενους της εταιρίας, η κυρία Κοτζαγιγίτ αποχώρησε από τα γραφεία της ΠΕΚΕΜ.

Η κυρία Κοζαγιγίτ, η δεύτερη γυναίκα που υπηρέτησε στο προξενείο της Τ.C. στην Κομοτηνή μετά από την κυρία Φατμά Μπερίν Οκούρ, αποχώρησε από ανάμεσα μας αφήνοντας ιδιαίτερα θετικές εντυπώσεις στην τουρκική μειονότητα Δυτικής Θράκης. Οι εργαζόμενοι της ΠΕΚΕΜ ευχήθηκαν επιτυχίες στην κ. Κοτζαγιγίτ στα νέα της καθήκοντα στην πρεσβεία της T.C. στην Αλγερία¨.

………………

Εφ. Μπιρλίκ 20/8/2013