ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΠΑΣΟΚ ΑΧΜΕΤ ΧΑΤΖΗΟΣΜΑΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ

O βουλευτής Χατζηοσμάν επισκέφτηκε τον πρύτανη Λατσινέρ.

canakkale haci 1

O βουλευτής Αχμέτ Χατζηοσμάν και ο πρόεδρος της Ένωσης Τουρκικής Νεολαίας Κομοτηνής Κοράι Χασάν, μαζί με τους βουλευτές του Τσανάκκαλε Μεχμέτ Ντανίς και Ισμαήλ Κασντεμίρ επισκέφτηκαν τον πρύτανη του πανεπιστημίου της 18ης Μαρτίου (COMU) Δρ. Σεντάτ Λατσινέρ στο γραφείο του. Στην συνάντηση παραβρέθηκαν οι αντιπρυτάνεις Δρ. Σουκριέ Αράς Χισάρ και Χουσείν Οζντεμίρ.

Στην επίσκεψη αντηλλάγησαν απόψεις σχετικά με τις συνεργασίες που μπορεί να υπάρξουν με την περιοχή της Δυτικής Θράκης. Ενώ ο πρύτανης Λατσινέρ δήλωσε : ¨Το Τσανάκαλε καθημερινά είναι υποψήφια φοιτητούπολη και αυτόν τον Σεπτέμβριο οι φοιτητές του θα φτάσουν τους 42.500. Συγκρίνοντας το με βάση τον πληθυσμό του, αναπτύσσεται γρήγορα σαν τα πανεπιστήμια Κωνσταντινούπολης και Άγκυρας. Φέτος πολλοί φοιτητές από Ελλάδα έκαναν τα χαρτιά τους. Οι φοιτητές θέλουν πολύ και δηλώνουν πως το Τσανάκκαλε τους άρεσε πολύ¨.

canakkale haci 4

……………….

Ο βουλευτής Χατζηοσμάν είπε πως πάντα προσδοκεί τους ακαδημαϊκούς και τους φοιτητές του COMU, και ευχαρίστησε τον πρύτανη Λατσινέρ για το ενδιαφέρον που έδειξε.

Στο τέλος της επίσκεψης ο πρύτανης Λατσινέρ χάρισε διάφορά δώρα στον βουλευτή Αχμέτ Χατζηοσμάν και στον πρόεδρος της Ένωσης τουρκικής Νεολαίας Κομοτηνής Κοράι Χασάν.

Εφ. Μπιρλίκ 26/8/2013 

Σχ : Αλήθεια ενδιαφέρθηκε ποτέ ο κ. Haciosman του PASOK  partisi  να κάνει καμιά ανάλογη επίσκεψη σε ελληνικό πανεπιστήμιο ; Και φυσικά δεν κατηγορούμε τον ίδιο, αλλά το PASOK !

Μοιραστείτε
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone