¨ΔΙΑΛΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΜΕΝΙΚΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ¨

Διαλύστε το αρμενικό νεκροταφείο, πουλήστε την εκκλησία στην κοινότητα

cevat(2)

 

Κάθε φορά που πάω στην Σίιρτ πονάει η ψυχή μου. Κατά την κατασκευή του δρόμου Σίιρτ-Ερούχ, η εκκλησία καταστράφηκε και όλα τα οστά είναι έξω. Το θέμα αυτό το αναφέραμε ενώπιον χιλιάδων ατόμων στην Σίιρτ. Το είπαμε και στον δήμαρχο της Σίιρτ αλλά κανείς δεν ακούει. Διότι υπάρχει νομάρχης και αυτός είναι πιο σημαντικός. Άλλωστε δεν υπάρχει κανένας Αρμένιος. Τώρα η εκκλησία στην Ερούχ πουλήθηκε στην κοινότητα. Ποια είναι η κοινότητα για την οποία μιλάμε ; Είναι η κοινότητα Γκιουλέν που αφομοιώνει θρησκευτικά τα παιδιά των Κούρδων , στην οποία δεν μιλιούνται τα κουρδικά και θα κάνει τώρα σχολείο για να κάνει πλύση εγκεφάλου στα παιδιά των Κούρδων. Σχολεία δηλαδή που ιδρύονται από μια θρησκευτικό σέκτα.

Πωλητής είναι ο δήμος (του κόμματος BDP). Για ποιο λόγο ; Διότι η κοινότητα θα δώσει καλά λεφτά. Άλλωστε από τα στελέχη του BDP για αυτό το θέμα κανένας δεν μιλά και δεν γράφει τίποτε. Υπάρχει η φυλή. Οι εφημερίδες της Σιίρτ δεν γράφουν τίποτε σχετικό, και οι άλλες πολύ περισσότερο δεν γράφουν.

………….

Αργά ή γρήγορα τα χρήματα που θα σας δώσει η κοινότητα δεν θα μπορέσετε να τα φάτε, διότι αυτές οι εκκλησίες και τα μοναστήρια ανήκουν σε λαό που υπέστη εξορία και γενοκτονία. Εύχομαι η κοινότητα του Φετουλάχ Γκιουλέν να σας σταθεί στον λαιμό.

…………………

Αykiridogrular.com 7/7/2013