ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΘΡΑΚΙΚΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΙΑ

8-6-2013 Πρόεδρος της Διεύθυνσης Απόδημων Τούρκων Κεμάλ Γιουρτνάτς

Επίσκεψη του Δυτικοθρακιώτη βουλευτή Χακάν Τσαβούσογλου (ΑΚΡ) στον αλυτρωτικό σύλλογο Δυτικοθρακιωτών Προύσας (BTTDD), μαζί με τον Κεμάλ Γιουρτνάτς-πρόεδρο της Διεύθυνσης Απόδημων Τούρκων. Πάντα υπό την γνωστή σημαία στα αριστερά…

30-6-2013 Γκιουντογντου-Προύσας

Οι επίσημοι στο πανηγύρι που οργανώνει ο ίδιος σύλλογος στις 30/6. Στην μέση ο καταγόμενος από την ελληνική Θράκη υπουργός Μουεζίνογλου και παραδίπλα του ο τουρκομουφτής Ροδόπης Ιμπραήμ Σερίφ.

pananayir-bas

Εισερχόμενοι στον χώρο του πανηγυριού. Από αριστερά αρχίζοντας :  Χασίπ Σεμερτζί-στέλεχος του παραρτήματος Προύσας του BTTDD, Σουκρού Κιοσέ-πρόεδρος του συλλόγου αυτού, υπουργός Μουεζίνογλου, βουλευτής Προύσας Χακάν Τσαβούσογλου, και πίσω οι βουλευτές Χατζηοσμάν και Ζεϊμπέκ.

panayir-2

Γενική εικόνα του πανηγυριού αυτού.

panayir-3

Ο πρόεδρος Σουκρού Κιοσέ βραβεύει τον υπουργό Μουεζίνογλου.

panayir-4

Στην φωτογραφία αυτή βλέπουμε πως ήταν παρών και ο πολιτευτής της ΔΗΜΑΡ Ιλχάν Αχμέτ. Δεύτερη σειρά.

Σπόνσορες

Σε αυτό το πανό του πανηγυριού βλέπουμε στην μέση ποιοί ήταν οι Δυτικοθρακιώτες χορηγοί του : βουλευτής Ροδόπης Αχμέτ Χατζηοσμάν, βουλευτής Ροδόπης Αϊχάν Καραγιουσούφ, βουλευτής Ξάνθης Χουσείν Ζεϊμπέκ, δήμαρχος Αρριανών Ιμπράημ Σερίφ, δήμαρχος Μύκης Μουσταφά Τσουκάλ.

1-7-2013

1/7/2013   Ο Δυτικοθρακιώτης βουλευτής Προύσας Χακάν Τσαβούσογλου δέχτηκε τον δήμαρχο Μύκης Μουσταφά Τσουκάλ και τους Τζεγκίζ Ομέρ και Μπιλάλ Μπουντούρ της εφημερίδας Μιλλέτ της Ξάνθης.

2-7-2013 Τμήμα παραδ χορών της ΤΕΞ στο παράρτημα BTTDD-Προύσας

Επίσκεψη του τμήματος παραδοσιακών χορών της Τ.Ε.Ξ. (Τουρκική Ένωση Ξάνθης) στον σύλλογο Προύσας . Όπως φαίνεται από την φωτογραφία τους μοίρασαν και το βιβλίο ¨Τρικυμία Αχμέτ Σαδίκ¨ που εξιστορεί την ζωή του ιδρυτή του DEB.