ΠΕΡΙ ¨ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ¨…

Απάντηση του Ελληνικού Υπ. Εξωτερικών σχετικά με την είδηση του Today’s Zaman

07272013-06a

Ο εκπρόσωπος του ελληνικού υπουργείου Εξωτερικών Κωνσταντίνος Κούτρας σχολίασε το δημοσίευμα της εφημερίδας «Ζαμάν» απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράρφου.

«Ο βαρύς φόρος αίματος που έχει πληρώσει η Ελλάδα στον αγώνα για την καταπολέμηση της τρομοκρατίας δεν επιτρέπει ούτε καν τον σχολιασμό ανάλογων δημοσιευμάτων, τα οποία ξεπερνούν κατά πολύ τα όρια της πλέον ευφάνταστης και δυσεξήγητης συνωμοσιολογίας, πολλώ δε μάλλον την διάψευσή τους». Αυτό δήλωσε ο εκπρόσωπος του ελληνικού υπουργείου Εξωτερικών Κωνσταντίνος Κούτρας, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου για δημοσιεύματα της τουρκικής εφημερίδας “Ζαμάν”, υπό τον τίτλο “Τρομοκράτες που τους έδωσε καταφύγιο η Ελλάδα μπορεί να επιτεθούν σε τουρκικά και αμερικανικά συμφέροντα”.

«Διερωτάται, βεβαίως, κανείς για τη σκοπιμότητα και τους στόχους που εξυπηρετεί η δημοσίευση άρθρων αντίστοιχου περιεχομένου, ακριβώς μία εβδομάδα μετά την επιτυχημένη επίσκεψη του Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης και Υπουργού Εξωτερικών, κ. Ευάγγελου Βενιζέλου, στην Άγκυρα» πρόσθεσε ο κ. Κούτρας.

07272013-06b

Περ. Αζινλίκτσα 27/7/2013

Σχ : Αυτή η φυλλάδα η Ζαμάν αποκαλεί δημοσιογραφία να κάνει τα θελήματα του τουρκικού ΥΠΕΞ…. Διότι προφανώς το δημοσίευμα και κυρίως ο χρόνος  που βγήκε   κάθε άλλο παρά τυχαίος είναι…. Και ο νοών νοείτω. 

Μοιραστείτε
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone