ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΞΑΝΘΗΣ

Κείμενο του ιστολόγιου 25/7/2013

ΖΕΙΜΠΕΚ-ΣΤΟΝ-ΜΕΤΕ

Το παρακάτω κείμενο το αλιεύσαμε από  την ιστοσελίδα   www.xanthipress.gr

………………………….

¨  Ο Βουλευτής και η Νομαρχιακή ανταποκρίθηκαν στις προσδοκίες

Η νομαρχιακή και ο βουλευτής μας έχει ανταποκριθεί στις προσδοκίες των ψηφοφόρων αλλά και της κοινωνίας γενικότερα, αφού η δράση του μέσα και έξω από το κοινοβούλιο αφορούσε όλη την κοινωνία και δεν περιορίστηκε στη μειονότητα» ανέφερε η Γ. Χατζηγεωργίου που σημείωσε ότι αυτό το απόδειξε ο Ζεϊμπέκ Χουσεΐν, χαρακτηρίζοντας δίκαιο το γεγονός ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είχε στην Ξάνθη το μεγαλύτερο ποσοστό του στην Ελλάδα και θα αυξηθεί ακόμη περισσότερο.

«Η παρουσία του βουλευτή για ζητήματα πλειονοτικά και μειονοτικά κυμάνθηκε σε πολύ υψηλό επίπεδο, τήρησε την υπόσχεσή του ότι θα είναι βουλευτής όλων των ξανθιωτών και είμαστε περήφανοι γιαυτό» είπε ο Νίκος Καλιαμπάκας.

Με κάθε σεβασμό προς τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης, θα θέλαμε να επισημάνουμε τα εξής για τον εκλεκτό βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης.  Ο κ. Ζεϊμπέκ πήρε τις ψήφους που πήρε επειδή είναι ο εκλεκτός του προξενείου και όποιος δεν το βλέπει αυτό είναι είτε εμπαθής, είτε ιδιοτελής, είτε άσχετος,  είτε ανόητος. Ας τολμήσει να βγει να να πει κάτι ενάντια στην επίσημη γραμμή του  προξενείου, και να δούμε τότε πόσες ψήφους θα πάρει….Θα ήθελα απευθυνόμενος στα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης να πω τα εξής : Κύριοι, δεν σας ενοχλεί που ο εκλεκτός σας μέρα-νύχτα τρέχει πίσω από τον πρόξενο και τον τουρκομουφτή Μέτε ; Μπορείτε να μου πείτε μία περίπτωση σύγκρουσης συμφερόντων Ελλάδας -Τουρκίας στην οποία ο κ. Ζεϊμπέκ να πήρε την θέση της Ελλάδας ;  Iμάμης Ρόδου, νηπιαγωγεία, μουφτήδες, μειονοτική εκπαίδευση, μία έστω να πάρει η ευχή !

Διότι είναι εύκολο να κατηγορούμε τα την ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ για παλαιοκομματικές μεθόδους, αλλά φαίνεται πως και ο ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης δεν πάει πίσω…Και αν το κριτήριο είναι μόνο οι ψήφοι, ας κατεβάσουν και τον ίδιο τον πρόξενο….

Μοιραστείτε
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone