ΑΛΛΑΓΗ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ¨ΕΥΛΟΓΙΑ¨ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟΥ ΡΟΔΟΥ

Γερμανίδα έγινε μουσουλμάνα στην Ρόδο !

0d48b42d6e3e49ba473d41c06766da40_XL

Η Νικολέττα Χούντενγκερ έγινε μουσουλμάνα σε ένα περιβάλλον που θύμιζε Ηνωμένα Έθνη.

Η Γερμανίδα Νικολέττα Χούντενγκερ έγινε μουσουλμάνα στο σπίτι του Αιγύπτιου Αμπντούλ Μαχμούτ και της Μαροκινής γυναίκας του Ρουκιγιέ.

Η Χούντενγκερ έκανε το πρώτο βήμα της προς το Ισλάμ απαγγέλλοντας ενώπιον του θρησκευτικού λειτουργού Ρόδου Μουσά Αγί, το kelime – i şahadet και άλλες προσευχές.

Ακολούθως έγινε η τελετή του γάμου παρουσία των μαρτύρων Αλή Γκιουμουσόϊ, Τζαχίτ Αλιοσμάν, Γκιουλτέν Μουσταφά, Φασλί Ρουκιγιέ και Πακιστανού μάρτυρα. Στον Αφγανό γαμπρό και στην νύφη δόθηκαν διάφορα δώρα και χαρίστηκαν θρησκευτικά βιβλία.

Η τελετή τελείωσε με ευχές και διάφορα αναψυκτικά που προσφέρθηκαν.

Περιοδικό Ρόντοπ Ρουζγκαρί 24/7/2013

Σχ : Ο κ. Μουσά Αγί είναι Τούρκος πολίτης -ιμάμης που ΒΡΕΘΗΚΕ στην Ρόδο, κάτι που βέβαια δεν τον καθιστά θρησκευτικό λειτουργό Ρόδου… Επίσης προσέξτε τους μάρτυρες : Ο κ. Αλή Γκιουμουσόι είναι Τούρκος αστυνομικός που υπηρετεί στο τουρκικό προξενείο Ρόδου, και οι μάρτυρες Τζαχίτ Αλιοσμάν και Γκιουλτέμ Μουσταφά είναι αυτοί που διδάσκουν  τουρκικά στον τουρκοσύλλογο Ρόδου. Δωρεάν άραγε διδάσκουν ;  Εν ολίγοις επρόκειτο για μια τελετή με τις ευλογίες του τουρκικού προξενείου Ρόδου…