ΙΦΤΑΡ ΣΤΟΝ ΚΕΧΡΟ

 Πλημμύρα αγάπης για τον πρόξενο Ιλχάν Σενέρ στο ιφτάρ του Κέχρου

mehrikoz 1

Στις 13/7/2013 οργανώθηκε ένα υπέροχο γεύμα ιφτάρ στο χωριό Κέχρος του δήμου Αρριανών στον νομό Ροδόπης. Στο γεύμα ιφτάρ μετείχαν περίπου χίλια άτομα.

Πριν από το ιφτάρ εκατοντάδες ομογενείς του Κέχρου γέμισαν την πλατεία του χωριού και τον χώρο μπροστά στο τζαμί, και έδειξαν για μια ακόμη φορά την μεγάλη τους αγάπη για τον πρόξενο, καθώς σχεδόν συναγωνίστηκαν ποιος θα του σφίξει το χέρι και θα του πει το ¨καλωσόρισες¨.

……………………

Στο ιφτάρ στον Κέχρο μετείχαν ο πρόξενος της Τουρκικής Δημοκρατίας Οσμάν Ιλχάν Σενέρ, ο βουλευτής Ροδόπης Αχμέτ Χατζηοσμάν, ο εκλεγμένος μουφτής Κομοτηνής Ιμπραήμ Σερίφ, ο βοηθός μουφτή Φεχίμ Αχμέτ, ο θεολόγος στο Σιρνάκ Αχμέτ Οζντεμίρ, ο πρόεδρος του DEB Μουσταφά Αλή Τσαβούς, ο δήμαρχος Αρριανών Ιμπραήμ Σερίφ, μέλη του Δ.Σ. του δήμου Αρριανών, ο πρόεδρος της διαχειριστικής επιτροπής Χασάν Χατζί, ο πάρεδρος από το Μεγάλο Δέρειο Μεχμέτ Τσιλιγκίρ, ο πάρεδρος Κέχρου Αλή Χασεκί, ο Ντεντέ (σχ. μεταφρ : τίτλος θρησκευτικού ηγέτη Αλεβιτών) Μεχμέτ Κοτς, άλλα στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης και ομογενείς της περιοχής.

Πραγματικά άξιζε να δει κανείς την επιμέλεια με την οποία παρείχαν τις υπηρεσίες τους οι νέοι του χωριού σε αυτή τη ευλογημένη μέρα που συνέβαλε στην ενότητα και ομοψυχία.

mehrikoz 2

mehrikoz 3

mehrikoz 4

mehrikoz 5

mehrikoz 6

 

mehrikoz 7 (1)

Σχετικό βίντεο στην διεύθυνση  http://www.dailymotion.com/user/birlikgazetesi/1#video=x11vf6k

Εφ. Μπιρλίκ 14/7/2013

Μοιραστείτε
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone