ΤΕΛΕΤΗ ΛΗΞΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΑ ΞΑΝΘΗΣ

Υπέροχη ήταν η τελετή λήξης του παιδικού σταθμού στην Χρύσα-Ξάνθης

1

Η τελετή λήξης του παιδικού σταθμού Χρύσας, που λειτουργεί υπό την αιγίδα της ΠΕΚΕΜ (Πολιτιστική Εκπαιδευτική Εταιρία της Μειονότητας της Δυτικής Θράκης) πραγματοποιήθηκε στις 1 Ιουλίου 2013 στο χωριό Χρύσα.

Στην τελετή έντονο υπήρξε το ενδιαφέρον του κόσμου της περιοχής, ενώ παρόντες ήταν ο υποπρόξενος του προξενείου Κομοτηνής της Τουρκικής Δημοκρατίας Αλπέρ Ατάκ, ο επικεφαλής του DEB Ξάνθης Οζάν Αχμέτογλου, ο μουφτής Ξάνθης Αχμέτ Μέτε, ο αντιπρόεδρος της Τουρκικής Ένωσης Ξάνθης Αχμέτ Τσιτάκ, ο πρώην βουλευτής Αχμέτ Φαίκογλου, και η Περβίν Τουτζάρ-αντιπρόεδρος του τομέα Γυναικών-Οικογένειας και Πολιτισμού –Ξάνθης του Συλλόγου B.T.A.Y.T.D. (Σύλλογος Επιστημόνων Μειονότητας Δυτικής Θράκης).

Στην εκδήλωση το χειροκρότημα κέρδισαν οι ωραία προετοιμασμένες επιδείξεις των παιδιών που ολοκλήρωσαν την εκπαίδευση τους στον παιδικό σταθμό και τελείωσε με διάφορες παιδικές δραστηριότητες.

Εφ. Μπιρλίκ 1/7/2013

Σχ :  ΧΡΗΣΙΜΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ

 Ο πρόξενος μάλλον έχει άδεια.

Αφού δεν ήταν ο πρόξενος γιατί να πάει και ο βουλευτής Ζεϊμπέκ ; 

Τελικά εκτός από τα  ¨νηπιαγωγεία¨  του B.T.A.Y.T.D., υπάρχουν και τα άλλα της ΠΕΚΕΜ. Αμφότεροι βέβαια οι φορείς, τα βαφτίζουν  ¨παιδικούς σταθμούς¨.Χρηματοδότης κοινός. 

Μοιραστείτε
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone